Gå til innhold
 • Bli medlem

*Nina*

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Men i alle dager....? Hilsen universitetsstudent og ansvarlig hundeier.
 2. Øysteinnatten (Lifjell) ble målet for dagens tur. Litt overskyet men fint allikevel! Nydelig område, må tilbake dit med telt en gang.
 3. Det er jo nettopp det som er det store problemet med Kennel sin kløv for mange, at veskene henger ned på sidene og fort gir gnagsår. På en god kløv skal man kunne spenne kløvveskene ut fra kroppen. Jeg har nylig godt til innkjøp av non-stop sin kløv, og har kun brukt den på en tur. Virker foreløpig bra, ga ikke gnagsår og virket som om hunden synes den var grei å ha på.
 4. Har tenkt meg opp på Øysteinnatten i morgen, noen gode tips? Ser ut som en grei tur i følge ut.no.
 5. I dag har vi gått fra Prestholtseter opp til Prestholskarvet, og så litt videre innover. Brattere enn vi hadde sett for oss, men kjempefin tur! Meget fornøyde jenter på tur.
 6. Norrøna-butikken på Gulskogen Senter i Drammen til 1399,- (vanlig pris).
 7. La Sportiva Omega fjellsko på tilbud hos XXL og turbukse (Falketind) fra Norrøna i skikkelig lekker blåfarge.
 8. Fant den når jeg googlet Skorvetoppen. Høres topp ut!
 9. Lurt! Har aldri brydd meg om å samle topper, men begynner å se at det kan fungere som en fin motivator for å komme seg til litt nye områder. Blir mye virring i skogen uten mål og mening.
 10. Høgevarde var vi for to uker siden. Kjempeflott! Takk!
 11. Dual purpose golden importert fra Canada, på seks år.
 12. Noen som har forslag på toppturer i kjøreavstand fra Drammen (et par timers kjøring)? Både lange og korte turer, opp til middels krevende. Må være fremkommelig med en litt dvask hund. Blefjell og Gaustatoppen er alt på lista.
 13. Stemmer det Chris sier. I tillegg plukker de fjærene til jakkene sine av levende gjess, syr igjen sår, lar fjærene gro ut igjen, for så å plukke de på nytt. Var førsteside oppslag på en av de norske nettavisene for ett par uker siden.
 14. Har bodd i Canada, men øst i landet i fire år. Stort sett alt av friluftsutstyret mitt er kjøpt der over, og det aller meste er betraktelig billigere (arc ter`yx som nevnt over er et av mine favorittmerker og betraktelig billigere der over). Canada Goose ville jeg aldri handlet, med tanke på at de driver med dyremishandling. Fjellstøvler og klatreutstyr er ting man kan spare mye penger på. Ville også tatt en titt på fotoutstyr om det er av interesse. Av butikker er trailhead og mountain equipment co-op de to store. Trailhead er litt mer luksus, litt dyrere men bra kvalitet. MEC er rimelig
 15. Takk for svar! Høgevarde har jeg vært masse under oppveksten. Sikkert ikke så dumt!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.