Gå til innhold
 • Bli medlem

Pinnsvinet

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Pinnsvinet

Nylige profilbesøk

684 profilvisninger
 1. Så spennende å planlegge, og i god tid, hvilken rase dere vil gå for. Ser dere har passet en münsterländer, vet ikke om det var en kleiner münsterländer eller en grosser münsterländer. For min del har jeg en grosser. Hun er ca 60cm høy. Vi har bodd mange steder under mine studier, alt i fra 15 kvm til 100 kvm. Både i leilighet med folk og trafikk rundt, og ute på landet uten noen naboer. Så lenge hun har fått mental og fysisk stimuli har hun vært helt eksemplarisk å ha med på de ulike stedene. Og hun har ikke brukt å varsle på lyder utenfor, men det kan noen av denne rasen gjøre. Når det g
 2. Hunden min med kløven, bare noen brusflasker på hver side, ikke fullpakket. Det ble en Non Stop kløv til fuglehunden min. Kjøpte den i sommer. Har bare brukt den på kortere turer så langt, men den sitter ganske stabilt. Selv om hunden ruller seg med den på, så ligger den tilbake på riktig plass når hun har reist seg igjen. Fungerer sånn passe til å trekke med, men kunne gjerne vært en Y-sele for å forhindre så mye press på luftveiene. Synes det er ganske god plass i veskene, men har ikke sammenlignet med andre kløver. 2 store lommer på sidene, og flere små lommer oppå. Virker solid i st
 3. Hei! Tusen takk for nyttig svar. Lærte noe nytt da. Ikke så mange å velge i da, når det skal være uten stålkant og heller ikke må være for lange. Var på G-Max i dag, og der sa butikkdamen at fjellski gjerne kunne være ca 10 cm høyere enn kroppslengden, men ikke stort mer. Så da må jeg ha rundt 165 cm ski da. Og da er det ikke så mye å velge i. Men skal dra på Sport 1 til uka, og se hva de har. Kanskje jeg finner de Fischer skiene du tipset om. Har lest litt om dem på nettet, og det virker som de kan passe bra til mitt bruk.
 4. Hei! Driver å ser på nye ski. Krav: jeg jeg vil gjerne ha nye turski/fjellski. Jeg har hund, så det må ikke være stålkant på skiene, og jeg tenker å gå både i løyper, og utenfor løyper. Jeg er ca 50 kg og bare 155 cm høy, så jeg kan nesten se på juniorski også (?).. Har sett på et par ski som heter Åsnes Vestmarka og Åsnes Breidablikk. Sistnevnte koster 3399,- for bare skiene, og de er av typen jaktski/fjellski. Men korteste lengde på dem er 170cm, blir det for langt for meg? Åsnes Vestmarka fins både i voksen og juniorstørrelse. Det står at det er turski (ikke fjellski/jaktski), hva e
 5. Takker for svar. Det er dessverre ingen som forhandler ruffwear der jeg bor og vil gjerne ha prøvd kløven først og å få litt hjelp til å finne størrelse og tilpassing da jeg ikke har erfaring med kløv fra før av.
 6. Takk for din tilbakemelding, beaska. Hunden min liker å trekke, hvordan tror du det blir å bruke denne kløven hvis hun skal trekke (noe hun gjør om jeg ikke forlanger at hun skal gå pent ved siden min)? Vil hun få pustebesvær eller går det greit til lett trekking?
 7. Takk for svar alle sammen! Mye kunnskap som finnes blant forumets medlemmer virker det som. Skal sjekke ut lokale fredningsregler, og hvis det ikke er noen fredning, så skal jeg prøve meg på enda litt mer fiske frem til isen kommer. Fisker med vanlig stang, ikke fluestang, så skal prøve å utnytte de mulighetene det er med vanlig stang.
 8. Hei! Hvordan er det å fiske nå når det begynner å nærme seg 0 grader på dagen og ettermiddagen, og gjerne under 0 grader på natten? Tenker på ørret/røyr fiske i ferskvann. Er det enklere eller vanskeligere nå på denne tiden enn det er ellers i sommerhalvåret? Og bør man gå over til en annen type agn nå frem til at det blir is på vannene? Hilsen nybegynner )
 9. Jeg skal si fra, Niliani hvis jeg kjøper den og får prøvd den, så skal du få høre min erfaring. Men har ikke sett at det står noe sted at det er en kombinert kløv og sele. Det eneste jeg finner er dette: Nonstop har utviklet en ny brystplate til kløven. Denne brystplaten festes under brystet/ buken og består av to beskyttede klips. Dette festesystemet gjør at kløven sitter stabilt, samtidig som kløven lett kan tas av og på hunden. Brystplaten tilpasses enkelt hundens størrelse med fire reimer på innsiden av lokket
 10. Er på utkikk etter min første hagle. Er dame, ca 155 cm. Vært å sett på Sabatti hagle, beregnet for dame, og den passet. Men litt for dyr for meg (koster mellom 8000-10000). Har også sett på Baikal, men butikken hadde ikke inne noen som var korte nok for meg. De tipset meg om Escort haglen, (de hadde ikke den inne akkurat nå), og at det fantes en type som var beregnet for kvinner. Er det noen som har erfaringer med den? Det er bare én butikk som selger våpen hvor jeg bor, så det er ikke så mye å velge i her i området. Så må nesten gå for et merke som butikken faktisk har inne. Info om
 11. Takk for svar. Hadde håpet på litt flere tilbakemeldinger, men den er jo såpass ny enda, at det er ikke sikkert mange har rukket å prøve den. Skal si fra hvis det blir kjøp, så kan jeg komme med min erfaring til tråden.
 12. Jeg har en tispe på 2 og 1/2 år, av rasen grosser münsterländer, en stående fuglehund. Vi driver med litt lydighet, spor, apport, jakt, smått med agility og etter hvert kløv snart. Ellers er hun med på det meste.
 13. Hei! Er det noen som har peiling eller erfaring på Non-Stop Dogwear sin nye kløv, Amundsen kløv? Jeg har tidligere en sele fra Non-Stop som jeg er veldig fornøyd med etter 1 1/2 år. Kløven er ny, den ble vel lansert i juni/juli i sommer. Vært å prøvd den på hunden (en grosser münsterländer tispe), og sett at den passet. Men har ikke kjøpt enda. Lurer på om noen har erfaring med den? Koster rundt 1600,- så vil høre litt rundt først. Link til Amundsen kløv.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.