Gå til innhold

Lindholmer

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lindholmer

 • Bursdag 12. juni 1987

Nylige profilbesøk

313 profilvisninger
 1. Lindholmer

  Valg av jakke

  Skulle kanskje lagt til at jeg bor på vestlandet, så vinter er et relativt begrep
 2. Lindholmer

  Valg av jakke

  Du ringer til fjellsport.no såklart ikke sikkert du er like heldig, men det er vel gjærne værdt et forsøk, er uansett 20% av på jakka i utgangspunktet (:
 3. Lindholmer

  Valg av jakke

  Fikk den for 2900,- etter nærmere 40 minutter på telefon med en stakkars selger som prøvde å hjelpe meg å velge mellom etpar alternativer. Enten så ble han lei og ville bli kvitt meg, ellers er det vel tidenes hyggeligste kar (:
 4. Lindholmer

  Valg av jakke

  Fikk en særdeles god pris på en Arc'teryx alpha AR, så da gikk jeg for det. Ellers ser den norrøna jakka spennende ut. Ville antageligvis venta til den er for salg før jeg hadde kjøpt jakke, om jeg ikke fikt tilbudet. Takk for at dere gadd å bruke litt tid på å svare uansett (:
 5. Lindholmer

  Valg av jakke

  Hei. Ser etter en ny jakke og da med tanke på helårsbruk, og til 'allt'.. Fiskestanga blir frekventert opptil flere ganger ukentlig, og da er det gjærne igjennom buskas og kratt for å komme frem til grom spotten. Helgeturer og ukesturer.. Vidda om høsten og skog og sjø resten av året.. Så jeg sitter å funderer på tre jakker. Arc'teryx Alpha SV https://www.oslosportslager.no/produkt/arcteryx-alpha-sv-gore-tex-pro-jacket-skalljakke-herre-31415.aspx Denne ser jo jævla pen ut og flotte ting, men den har jo bare to tilsynelatende små lommer, men prisen ser jo fin ut Mountain Equipment Kongur https://www.oslosportslager.no/produkt/mountain-equipment-kongur-gore-tex-pro-jacket-skalljakke-herre-32553.aspx Ikke i samme prisklasse, men betyr det noe som helst? Tilsynelatende bedre løsninger og bedre egnet til helårsbruk? Haglöfs Roc Hard https://www.oslosportslager.no/produkt/hagl%C3%B6fs-roc-hard-gore-tex-pro-skalljakke-herre-31651.aspx Ekstremt stygge farger, men virker som en solid jakke utifra beskrivelsen 70D med 150D forsterkninger. Skulle gjærne vist noe om lommene på jakka. Her står jeg nå fast uansett å aner ikke hva jeg burde gå får, eller om jeg ser på helt gale jakker, så om noen kan hjelpe meg her, hadde jeg satt stor pris på det (:
 6. Lindholmer

  Godt Nytt år

  Godt nytt år!
 7. Lindholmer

  På jakt etter våryr ørret

  kjekk film :D
 8. Lindholmer

  Sene til Shimano Aernos 1000 FA

  Multi over 0.10 og under 0.14 selvsagt med en mono backing som strekker godt og fluor fortom så tynn du tørr fiske med, og en spole med 0.20-0.25 myk spenstig mono, også her kjører vi fortom i fluorcarbon. Helst stroft.
 9. Lindholmer

  Vindsus på filmen

  Nå har jeg ikke mye peiling, men ville tro at en ekstern mikrofon godt pakka inn i en ulsokk kan dempe vindlyder en god del? Får en på ulsokken på den mikrofonen som er trenger man vel heller ikke en ekstern
 10. Lindholmer

  Hei sveises, ny på forumet!

  Nå løste jeg hele problemet å brukte samtlige penger på en Fjellreven keb bukse og imprignering, så får jeg heller trekke regnbuksa over om det kommer no dritvær! Var vel egentlig det jeg var mest ute etter, å ha en god bukse som holder lenge. Di stormbergbuksene mine er av den helt kjempe tynne typen som man fint kan se lys igjennom, utrolig deilig på fine sommerdager, og gennerellt innebruk, men duværden så kalde di er om det kryper ned under 10 grader med litt vind, selv med ull longs. Neste post nå er vel da å få tak i en god ullbukse som tåler litt serriøs kulde. Har en fora arbeidsbukse som er helt super, men selv den er kald i 20 kalde midt ute på isen når vinden drar seg til Forresten riktig så hyggelig forum dette her, tror jeg kan komme til å trives godt, har jo tilogmed en fiskeseksjon her
 11. Lindholmer

  Hvilke tolv sluker ville du tatt med på fjellet?

  Slenger meg på her et halvt år for seint... Er mye fine tips, møresilda, spesial lill auren. Ville gådd for 3 typer, der møresilda og spesial er med hvertfall, noen små og andre opp til 12 g, og variert fargekombinasjonene mest mulig, vi vil jo at slukene skal synes godt under varierende lysforrhold. Ville også lagt til en dupp og ett lite flueetui blandt annet striking caddis eller hva di der heter, har hadd god erfaring med disse reinstyrs hår fluene en får ifra butikken:)
 12. Lindholmer

  Fiskevideoer fra Hardangervidda

  Jeg vet ikke, men jeg kan tenke meg at det er et stort vann som har grodd over, har et lignende vann her i nærheten hvor jeg bor, der hele vestsiden har grodd over. Er vist ikke helt trygt å gå på det der har jeg skjønt, ettersom man kan falle igjennom
 13. Lindholmer

  Hei sveises, ny på forumet!

  Skotøyet er i orden, har et par Alfa horn som sitter ganske godt på min fot:)
 14. Lindholmer

  Hei sveises, ny på forumet!

  Jo takk takk mand, her var det jo mye rimeligere en det jeg har greid å bla fram
 15. Lindholmer

  Hei sveises, ny på forumet!

  Hei, jeg ser for meg å være ute opptil en uke, sålenge det er isfritt(nå i starten av 'karrieren'' hvertfall, er ute på isen veldig mye, men har aldri sovet ute om vinteren, å har ikke sovepose til det heller i år). Om det være seg en fin elv, skogstjern eller småfjell. Jeg tenker fortsatt at en god bukse er på sin plass, da det blir allt for klammt å gå i regnbukse, det er helt uaktuellt med mindre det regner. Ellers har jeg vel allt av basic utstyr, jeg mener telt, sovepose, liggeunderlag osv. selv om det er gammalt blitt. Nei, for meg står det egentlig mellom en god bukse som varer, eller multifuelbrenner.. Tenker jo type det er jo deilig å ha lett tilgjengelig fyr, og varm mat, men på den anne side kan man jo alltids få fyr i no bål. Og hva bukse anngår, så er det jo herlig å være tørr og varm, hvertfall tørr, og vindtett.. Ellers kan man jo somregel få tørka buksa si og. hm
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.