Gå til innhold
 • Bli medlem

Kvitebjørn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Når snøen lar vente på seg, gjelder det å utnytte de andre mulighetene marka gir. Søndag 4.01 var det knallfin skøyteis i Østmarka. Vi tok turen fra Losby. Her er en liten smakebit:
 2. Jeg ville helt klart gått for et med stormmatter. Var med å teste et Hilleberg telt på Dovre for et par år siden uten matter. Trodde vi kom til å våkne nede ved Kongsvoll. Har et Helsport Svalbard selv. Det står veldig bra i stærk vind. Men ville valgt den høye varianten hvis jeg skulle kjøpt i dag..
 3. Hei.. Vi har akkurat hatt utebursdag i skogen for vår fireåring. Vi hadde skattejakt og tautrekking. Hadde lest noen tips på forhånd om ikke å ha for mye aktiviteter. Og ikke undervurdere fri lek. Stemte bra! Lykke til!
 4. Takk for alle svar... Gemajohn - jeg har en Hennessy hammock expedition
 5. Hei.. Lurte på hvordan knuter dere bruker til å feste hengekøye til feks et tre???
 6. Hei.. Ringkollen er et supert og snøsikkert utgangspunkt nord i nordmarka. Overnatte på Ringkolltoppen med utsikt til vikerfjell, norefjell, gautatoppen og blefjell. El.et annet fint sted er Spålsberget.. God tur!
 7. Hei yopa -DNT har tre hytter i Østmarka som kan benyttes, Øvresaga, Bøvelstad og Røyrivannskoia. Øvresaga og Røyrivannskoia er lett tilgjengelig med sykkel. (tralle) -Kanopadlig innover Losbyvassdraget er en mulighet. (kanoutleie på losby) -Sjekk barnas turlag, de har mange fellesturer iløpet av året. Ellers så er det jo tusenvis av muligheter, Og ulven får du nok "desverre" aldri se...
 8. Våknet til soloppgang og orrfuglspill i nordmarka nord (oslomarka) på søndag, helt rått!! Vår, vår, vår!!!
 9. Så ut som en fin tur! Får vi se levende bilder??
 10. Her ble det: 2 stk Devold ullboxser m/windstopper, tursag, hodefeste til gopro, norrøna lue
 11. Denne videoen handler om Sktetur 1.12
 12. Takk.. Har funnet rep.sett hos flere nettbutikker nå.
 13. Jeg har en gammel Jetboil ca.8 år. Piezotenner`n virker ikke lenger. Kan den fikses??
 14. Jeg overnattet et par netter på Dørålseter i fjor. Tok en dagstur: Dørålseter - Digerronden - Midtronden - Høgronden - Dørålseter. Det var en knalltur, annbefalles. Mange går videre til Bjørnholia i stedet for retur til Dørålster.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.