Jump to content

søberg

Aktiv medlem
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by søberg

 1. [Hidden Content] dette er ideelt, bruker det i hvile fra -5'c og aktivitet fra -15'c om det er vindstille. en fordel er en avtagbar klaff som dekker penis og patter når det er behov.
 2. Prøv å gi den litt fårepølse før du kjører. Driver med hundkjøring å frakter mye hund i bil og det har virket på de fleste.
 3. 4 stk siberian husky hanner. Ville ha trekkhunder som er renraset og som kunne brukes både til tur og løp.
 4. Er det noen som har erfaring med Polar Bib Trousers? Holdbarhet, passform, for varm, hvor vann avvisende er den? Skal brukes primært til hundekjøring.
 5. Hei. jeg kan gå ned til rundt 5000kr for helsport reinsfjell superlight 2.

  1. fiskekongen

   fiskekongen

   Kjøpte ett nytt ett for 4500kr på XXL på åningsdagen i Skien.

    

   Hilsen

   Robert

 6. søberg

  søberg

 7. Er det noen som vet om Kokewilly kjelen utviklet av Willy Gautvik er å få kjøpt noen plass eller om Moen selger brukt?
 8. Disse rørene er behandlet med det samme som vanlige stålskorsteiner som brukes i hus. Den galvaniseringen som brukes har forskjellig brukstemperatur. Men om det er en ripe eller andre skader er denne headingen defekte.
 9. Hei. Er det noen som har erfaringer og råd om hvordan dette kan gjøres på en enkel måte? Den vaksine biten skal gå greit å ordne, men hvor er det man skal søke dispensasjon til å krysse grensen utenfor betjent tollstasjon? Området jeg har tenkt å oppholde meg i er rundt Rogen i femundsmarka om det har noen betydning.
 10. Har du sett noe på hvor mange dager du kommer til å bruke på denne ruten?
 11. Er det noen som vet hvordan skiføret er i området grønbakken/Kongsvoll-Åmotdalshytta-storskrymten?
 12. Husker ikke navnet men som forsvaret har bare annen innpakning. Kjemiskreaksjon med vann som varmer opp maten.
 13. Vet Magasinet på Tiller ved trondheim fører slike rasjoner.
 14. vil du ikke lime fast yetiene til skiskoene for å slippe at de glipper? Da har du vel samme problem med varme? Skal du jo få de til å passe på en 75mm må du jo kutte en del i de.
 15. Er det noen som har erfaringer med dem? Holder de mål? Eller er det å lage selv med alfa grønland og berghaus yeti som er tingen? er det mulig å bruke kartanker i dem eller må du da bestille så store at du ikke kan bruke de med vanlige ullsokker? Erfaringer og meninger liker vi.
 16. Er det noen her som har hatt med seg hund til Trollhetta? Eller vet om det er mulig å ha med hund opp dit. Har aldri vært der selv. Er snakk om malamute.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy