Gå til innhold
 • Bli medlem

Signalmonster

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Der var ikke værre en det... Hadde ikke nok trykk i flaska... Hadde ca halvfull flaske så det ble 30-40 pump så nå funka det fint ! Takk for hjelpa !
 2. Jeg har akkuratt samme problem, bare dette er førte gangs bruk, akkuratt kjøpt. Menne får den ikke til å brenne rent, det blafrer gule flammer og slukker etter litt. Har fulgt alle prosedyrer og forvarmet godt, men får den ikke til å brenne ordentlig. Har selvsagt byttet til 37 dyse, flaske ligger på ON, ventiler er åpnet. Kanskje jeg kan få gode tips på denne tråden istede for å øage egen tråd. Bruker blyfri bensin fra pumpa på bensinstsjonen. Pumpe 20 ganger Flaske på ON Opp med ventil på flaska Åpne justeringsventil et par sekunder for å fylle kammeret litt med bensin Lukke just
 3. To netter på fjellet. Rundt null grader og øseregn. La meg klissvåt i teltet begge kveldene med Fjellduken thermo som sovepose. Dette var kaldt og kjipt. Satset på at Jaktklærna holdt mål, "dumt". Aldri mer fjelltur uten regnklær, og varm nok sovepose, i det hele tatt... Sovepose.
 4. Kunne tenke meg denne turen jeg også.. Får se til neste år... Men Christoball jeg trur det fins relevante tråder på forumet her til deg.. Prøv å søk litt rundt.
 5. Kjøp en gassboks, sett den på utsiden av huset eller i fryseren og test selv. Holder ikke fryseren rundt 19 minus? Tviler på om de har revolusjonert med en super gass til vinterstid, men verdt å prøve kanskje.
 6. Signalmonster

  Jaktradio

  Jeg ville gått til nærmeste butikk som selger og fører radioer, de har kunnskap om instilling av kanaler og kan helt sikkert svare deg på hva BIIS betyr. Hvor i norge bor du? Jeg kan anbefale Jegerservice på Ulefoss hvis du kommer fra telemark området.
 7. Er vel en smule sent for rompetroll... Jeg også syns det var rart med kulper med 1,5 meter snø på fjellet rundt Voss i slutten av August. Møtte en lokal helt som påsto at det ikke hadde vært slik på 30 år. Grunnen til dette var mild og våt vinter i lavlandet, mye snø på fjellet og kald vår og sommer. Det kan også være grunnen til at du ser rumpetroll nå.
 8. Jeg har alltid med "camp" sko i tillegg til høye fjellstøvler, enten vanlige joggesko, og / eller med membran, eller varme vintersko. Avhengig av årstid og vær.
 9. Riktig det du sier der Magne, fjelljeimen er sikker et godt telt! Jeg valgte Orion fordi jeg ville ha kuppeltelt
 10. De gangene jeg har hørt om ulykker i naturen i år, har det vært folk som har hatt uhell på korte turer. Kanskje ikke sikkerheten blir tatt på alvor når man skal på kortere turer kanskje...
 11. Western Mounteneering Bison, 11000 kr? Hva gjør prisen så utenomjordisk?
 12. Halloo Det er sikkert hundrevis av Hardangervidda tråder her på fjellforum..., men Men jeg har planer om en tur på Hardangervidda i vinter. Planen er å ta turen med sekk og fjellski. Bo i telt og være forsynt med selvbrakt mat. Er ikke sikker på om jeg vil ha med pulk og isfiskeutstyr. Hva mener dere? Bor i Telemark, så det mest naturlige utgangspunkt blir vel Haukeliseter? Jeg har planer om å dra alene, i en uke. Har ikke planer om å gå fra A til B i løpet av den turen, men komme meg et godt stykke på vidda, vandre litt i løpet av uka. Og havne tilbake på Haukeliseter. Har ikke begyn
 13. Exped Orion Extreme kan anbefales på det varmeste støtt som fjell i vind og mange fine egenskaper og løsninger.
 14. Reven, hønsefugler og mårdyr spiser bær, men hvis du karakteriserer bæsjen som DIGER, er det nok ingen av de dyra:)
 15. Det er mye forskjellige erfaringer med sko, har aldri hatt Crispi selv men hører det er veldig bra. Det er ikke alltid nødvendig med høye jaktstøvler, men jeg bruker dem også til jakt, så noe annet enn høye fjellstøvler har ikke vært tema for min del.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.