Gå til innhold
  • Bli medlem

Tissebøter i påskefjellet


Anbefalte innlegg

Annonse

Visste du ikke at det er innført påbud for hjort å ha med de nyutviklede hjorteposene? Dette lensmannskontoret har også der doblet bøtenivået i forbindelse med påsken. Nekter de å vedta boten har lensmannen i forskrifts form fått mulighet for å dra vedkommende natursvin inn for det nyopprettede konfliktrådet for drøvtyggere (KFD) uten forvarsel. Nyopprettelsen av KFD var ikke uproblematisk, det medførte at Supperådets 14 etasjers bygg måtte bygges på ytterligere 4 etasjer for å få nok plass. KFD har nylig uttalt at unnasluntrere og andre slendrianer som ikke gjøre opp for seg vil få pålagt meldeplikt for hver skvett eller fjert med klump i som skal foretas. Brudd på meldeplikten kan medføre inndragning av geviret. Et nytt lorteprikksbelastningssystem er også under utvikling. Får natursvinet (dvs naturhjorten) for mange lorteprikker, sendes saken automatisk til lorteprikksnamsmannsbøddelen som skal ta ut aktuelle problemdyr. Tiltaket er uttalt at forventes å virke sterkt preventivt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:) :)

Hjorteposer var en lur oppfinnelse :) Det neste blir at vi får utlevert bærsjeposer (som man bruker på McKinley og Aconcagua), før man drar til fjells! Eller at det blir påbudt å ha det med seg.

Er dette med urinering i guds frie natur et så stort problem får man heller holde seg hjemme ved porselenet - det gjelder også politiet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:?:)

Er dette med urinering i guds frie natur et så stort problem får man heller holde seg hjemme ved porselenet - det gjelder også politiet.

Nu var det väl Trysil det var frågan om. Alpinanläggninagrna där är väl inte Guds fria natur precis. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

påskefjellet i trysil er vel, som noen allerede nevner, ikkje det samme som langt ute på hardangervidda... skjønner jo forsåvidt at man ikkje ønsker masse urinering i hyttefelt og skianlegg? det blir jo gjerne litt mer om man skal på påskefylla også...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er vel heller drita mennesker som surrer rundt i Trysil "sentrum" dette er myntet på...

Men at noen godt kunne bøtelegge hundeeiere som lar sin pelskledde legge igjen brune klumper i skisporet, se det er en god idé! Ta gjerne de med hundespann også!!! Smører jeg skiene med blå swix er det det og ikke noe annet jeg ønsker å ha under skiene ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, den siste er jeg enig i, at hundeeiere kan fjerne møkka fra skisporet. Men på den annen side finnes det fordeler med løshunder og andre hunder i fjellet; du behøver ikke ta med pose til dine egne ''saker''. Tisseflaske ja, resten av etterlatenskapene dine ordner hundene...og du slipper bot for å gjøre stort i naturen. Fordeler med hundene, ser du. De er altetere ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.