Jump to content

Sluktips.


Marius B

Recommended Posts

Annonse

Kinetic har noen "hybridsluker" som jeg har fanget en del sjøørret med i år. Da tenker jeg spesielt på den blanke utgaven. Sluken har en en lokkende gange i vannet, både under rask og saktere innsveiving, samt at denne blanke utgaven utmerker seg i forhold til andre farger av samme variant. Har funket bra til sjøørret som sagt, anbefaler at den gies en sjanse på laksen også.

Skitt fiske :D

Link to comment
Share on other sites

Hei Marius!!! Har fisket i Lærdalselva i 20 år og har også fisket mange laks på stamfiske i Fortunselva også i Indre Sogn på 90- tallet. Favorittsluken her var Sølvkroken Storruggen(28g og 40g). Kobber med rød og svart dekor. En sikker vinner!!! Satt jeg på denne sluken, min fiskelykke og min gode tro på det jeg gjorde, var det sikker suksess!!! Skitt fiske sesongen 2007!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Hei på deg Chivato!! Nei, jeg er ikke fra Indre Sogn, men opprinnelig fra den fantastiske byen Drammen!!! Gikk på DH i Sogndal og studerte akvakultur der. Jobbet etterpå som dr.leder på Hydro sitt fiskeanlegg i Fortunselva og Årdal JFF´s fiskeanlegg ved Hjellefossen i Utla. Dette var før jeg fikk dilla på topper!!! ;) Noen turer ble det på Sognefjellet...med settefisk på ryggen..Fisket den gang mye...veldig mye!! Bodde i Gaupne fra 1990 til 1994...så litt kjent der borte er jeg. Skulle ønske jeg hadde Jotunheimen så nærme nå... :wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Skal man fiske laks med sluk, er det bare to sluker som gjelder: Kleppesluken (dyr som fy) og møresilda 27 g. Sikre vinnere beggge to! Selv kommer jeg fra en gård rett ved Mandalselva, og det går vel neppe en dag gjennom sessongen uten at disse fanger fisk her. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy