Jump to content

Planlegging av tur langs kysten i Rogaland


skeptisk189

Recommended Posts

Da har jeg forflyttet meg til Stavanger, og tenkte å ta et skippertak på hjemmekontoret for å rydde plass i kalenderen til en 4-5 dagers tur. For en gangs skyld så tenkte jeg å la turen gå langs kysten, da jeg akkurat har bestilt meg en hel haug med sjøfiskeutstyr. Ligger fortsatt is på vannene oppe i fjellet, så for å få fiskekløen og turkløen tilfredsstilt og å utvide turhorisontene mine, har jeg sett meg ut Jærkysten eller sør om Egersund som et mulig område.

Problemet mitt med å planlegge tur er ofte at det finnes alt for mye folk, hus, veier og industri. Hadde det vært opp til meg hadde jeg unngått alle 4 tingene, men siden det er klin umulig så søker jeg innspill fra folk med erfaring fra å tusle rundt i disse områdene. Jeg ønsker å forflytte meg under 10km om dagen, da jeg først og fremst skal kose meg ute, ikke traske. Jeg er også veldig åpen for å oppholde meg ved en plass en hel dag, så lenge det går an å få være noenlunde i fred og uten trafikk i umiddelbar nærhet, samt at det finnes mulighet for å telte innen rimelig gåavstand til sjøen for fiske.

Jeg har sett på Kongeveien, Ogna-Egersund, Egersund-Flekkefjord og litt rundt disse områdene, og tar gjerne imot erfaringer, ruter, tips for å unngå bilveier og hyttefelt, etc. Ingenting er bestemt enda, så skyt gjerne ut forslag!

Ser frem til å se hvilke ideer dere klarer å komme med 🙂

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy