Jump to content
IGNORED

Røyking og salting


Andso89
 Share

Recommended Posts

  • Kjell Iver changed the title to Røyking og salting

Varmrøyking av fjellørret i ABUrøyk  blir  veldig  godt  ,  bruker  å  legge  filetene med salt og sitronpepper på i  ca  ca 3-5 timer så  skylle  lett  av  for  så  tørke  med  for å  trekke fuktigheten  vekk. Jeg  bruker Sølvkroken  sin røyker den  er  litt  større og  har 2 brennere. . Strør spon i  bunnen  og  bruker friske topper av einebusker .Legger  aluminiumsfolie under risten for å  samle  opp fettet så  blir  renholdet litt  enklere. Og som  dere  ser så går det  fint  en  filetert 1-2kg "kiwiørret" nedi .

Kiwi_ørret.JPG

Fjellørret.JPG

Edited by Fjellgutt
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy