Håkan S Skrevet 5. mai 2022 Skrevet 5. mai 2022 (endret) Program på SV Radio P1 matlagning tips där stjärnkrog ägare och preppers och matlagnings program ledare diskuterade och tillverkade egen Permikan. De torkade nötkött i max 48 gr i ugn och 42ggr i torkmaskin. Torkar man varmare försvinner ämnen i köttet som gör att hållbarheten minskar. Kött + bär + ister mals efter torkning och läggs plast påse och kyls och sedan delas upp i portionsförpackningar. Endret 5. mai 2022 av Håkan S 3
+Blindgjenger Skrevet 10. mai 2022 Skrevet 10. mai 2022 Lenke for dem som vil høre: https://sverigesradio.se/avsnitt/jureskog-och-petterson-gor-proviant-till-aventyrare 1
Odd-Arne Skrevet 5. august 2022 Skrevet 5. august 2022 Ja, dette har vore min turmat lenge, men har komt fram til at egforetrekk smaken av spise talg og tørka kjøtt separat, så eg blandar det vanlegvis ikkje til pemmican lenger. Om ein ikkje har behov for å lagre det eit år eller to å romtemperatur, så spelar det inga rolle. Med litt buljong, så har ein og utgangspunkt for å lage ei god suppe, som er slik pemmican ofte har vorte brukt tradisjonelt, som ingrediens. Eit praktisk tips for å gjere ting litt enklere og ryddigere er å bruke sjokoladeformer i silikon.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå