Jump to content

Packraft for 2


SondreP.

Recommended Posts

Noen her inne som har prøvd packrafts for to personer? Dreiv å kikket litt på Kipara Char 310 XXL og den så jo ut som en veldig fin sak som kan brukes både alene og med to personer. Litt småskeptisk til om man får med nødvendig bagasje for en lengre tur om man er to stykk i en slik. Så om noen har noe erfaringer med packraft for to stykk (og gjerne akkurat denne) hadde det vært kjekt å høre.

Bruksområdet for min del vil være alt fra padling på vann til lengre turer på elver som Karasjohka eller en av de finske elvene som munner ut i øst-Finnmark. Blir turen en uke+ så kan jeg tenke meg det fort blir trangt å være to stykk. Frykten er vel at dette blir et kompromiss som ikke duger til noen av delene, for ustabil pga. for lite vekt alene, og for trang til to stykk med oppakning. Var vekta som virkelig fristet, 4,25kg med ett sete og rygg er ikke værst å dra på tur med alene, og samtidig ha muligheten til å ta med noen andre. 

https://kipara.no/produkt/char-310xxl-army-green/

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Hvis du kjøper med t-zip, får du plass til noen hundre liter med bagasje inni tubene. Men en packraft fylt med tung bagasje i tubene, er ikke egnet for bæring mellom vann.

Char 310 er ok å padle alene om du har en tung sekk i front, og ok å padle to innimellom. Men på en lengre tur, ville jeg satset på hver deres raft, eller en raft over 350cm. Skal du padle mye alene, får du mer glede av en kortere raft som er egnet for å bære utenpå sekken, f.eks. Char 265.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har 285 versjon. Litt usikker på om 310 blir praktisk til 2 pers. Alltids ok med lett bagasje på dagstur men med 2 av med på 187 og 2 reconpack tror jeg der blir trangt. Spørs størrelse på personer og bagasje på normalbruk. Skulle jeg tenkt 2 pers for eget bruk hadde jeg tittet på modellen Lake Expedition. Dyrere og tyngre da. Evt en 265 f.eks og så en billigere raft som supplement hvis dere er to innimellom. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy