Gå til innhold
 • Bli medlem
IGNORED

Teltplass i Kragerø


Anbefalte innlegg

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

 • Lignende innhold

  • Av Oksen
   Er det noen som er kjent i området rundt Lødingen/Kåringen som har tips til teltplass?
   Vi ønsker gjerne å campe i nærheten av fiskevann og fjellturer, og liker best av alt å campe ved et vann som er litt oppe i høyden. 
  • Av Lars Verket
   Hei alle sammen,
   I 2007/08 laget jeg to bøker til Aust- og Vest-Agder. Den ene har vært utsolgt i flere år, og den andre (Aust) har jeg heller ikke mange igjen av. Derfor har jeg nå tastet inn alle waypoints fra bøkene og gjort de fritt tilgjengelig på google-map: 
   (Logg inn for å se skjult innhold)
   Hvis noen av dere er i dette området, så setter jeg stor pris på tilbakemeldinger. Dataene er som sagt over 10 år gamle, og jeg ser for meg at ganske mye kan ha skjedd. Tilgroing av leirplass, nye opparbeidede leirplasser og ikke minst endring av P-betingelser (her er jeg redd det ikke dukker opp så mange flere, men at det er en knappere og knappere ressurs).
   Padleled er i ferd med å bli like aktuelt som kyststi, og det skjer mye på dette området. Her er det Vestfold fylke som ligger i tet.
  • Av Arve Skarbøvik
   Vi har planer om en kort telttur 21.-22. juli i området Tinnhølen. Jeg har med meg en 5-åring og en kone som sitter og restituerer seg etter en overtråkk, så det blir nok bare å gå noen hundre meter fra parkeringsplassen ved Tinnhølen. Jeg håper å finne en fin plass nær vannet, er det noen som kan bekrefte at det finnes plasser seg egner seg til telting der?
  • Av Bestemorgt
   Ønsker tips til steder rundt Sandnes som er velegnet til å sove ute. Særlig ønsker jeg tips til steder som er egnet ved vind/kaldt. Vi skal sove ute i morgen, tenkte kajakk i Lutsi, men isen er ikke gått enda. Ser derfor etter alternativer, helst med litt skog rundt, siden de melder endel vind. 
  • Av ThorBrubakken
   Hei:) Vi skal gå Galdhøpiggen neste uke. Vi er turvante og ønsker å finne en fin teltplass nede i dalen et sted. Gjerne lunt og idyllisk. Noen forslag? 
    
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.