Jump to content
IGNORED

Nyttårsaften på Hedmarksvidda


ostr
 Share

Recommended Posts

Min fru og jeg tenkte vi kanskje kunne prøvd oss på noe så vågalt som å feire nyttår ute. Da ønsker vi isåfall å gjøre dette ved et sted med god utsikt så vi kan få med oss fyrverkeri og samtidig kunne fyrt opp et bål i nærheten. Finnes et slikt sted i nærheten av Hamar? Om noen ønsker å bli med på dette, ville dere selvfølgelig være mer enn hjertelig velkommen til det :-):-)

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke akkurat på Hedmarksvidda, men Høsbjørkampen er ganske lett tilgjengelig og har en spektakulær utsikt over Hamar, Brumunddal, Ottestad og Mjøsa. Selv om det ikke akkurat er i villmarka, så er det vel mulig å komme langt nok fra folk til at en kan fyre litt bål der og.

Link to comment
Share on other sites

Høsbjørkampen, Bangsberg, Bjørgeberget ev. ett av høydedragene på Nes eller Helgøya. Det er nok på de stedene i nærheten av Hamar som du har sjangs til å se noe fyrverkeri. Lenger opp på Hedmarksvidda kommer du for langt unna tettstedene til å se fyrverkeri i særlig grad.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Takk for gode innspill. Uten tvil et moment å ikke komme seg for langt inn. Tror nok vi finner på noe annet enn de toppene som er nevnt. Blir litt i overkant befolkningsnært. Var innstilt på at det skulle bli vanskelig å finne noe som svarte til ønskene våre. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jepp, en plass litt sør for Nordhue, Nersæterberget. Litt i overkant begredelige værutsikter førte imidlertid til at det ble avblåst. Sur vind, dårlig sikt osv. gjorde at vi valgte en annen feiring i år. Takker allikevel for gode innspill ☺

Link to comment
Share on other sites

Det burde kanskje kunne fungert ja. Jeg går egentlig rundt og innbiller meg at en kommer litt i skyggen av Budorområdet, særlig i forhold til sikt mot Mjøsa, når den er i det området. Men når jeg er der så blir jeg alltid like overrasket over hvor vidt en egentlig ser derfra.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy