Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei igjen

Mat er jo ett hett område når en er på fjellet ,Det er vanskelig att besteme hvor mye en skal ta med seg ,

jeg har hört att frys törka mat er bra er det noen som vet ossen en gjör det

det skulle väre godt med litt anne´n mat ibland

skulle bli gald over litt tips

takk på for hand :-)

Annonse
Skrevet

Søk på termen "tørking av mat". Vet også at jeg har sett et kompendie i .pdf-format om dette, men finner det ikke i farta. Det var på dansk.

På Hit, Bø har de også noen kompendier om dette - satt sammen av Anette Bischoff.

Vår erfaring var vel at du skal ha rimelig lav timepris for å forsvare arbeidet... Ferdig tørket kjøttdeigerstatning: kjøp soyagranulat (små stykker) i helsekostforretning. 200gr tilsvarer en kg kjøttdeig, og gjør omtrent samme nytten. Vi levde på vegetarkost på en 10d vintertur da jeg gikk i Bø.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.