Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Et lite spørsmål.  Oppbevaring av fisk på en lengere biltur ca 2-3 dager. Jeg er på ferie med familien og vi har i dette tilfellet ikke kjøleboks med oss. Vi regner med å overnatte på hotell som det sikkert er kjøleskap/ fryser. Problemet kommer under selve kjøringen å hvordan jeg best kan oppbevare fisken best?

Annonse
Skrevet

Ei isoporkasse med kjøleelementer er fint. Bruker alltid ha en i bilen under laksefiske. Bare pass på at det ikke blir gugge overalt fra hullene i hjørnene.

Skrevet

Tror det kan bli vanskelig å få tak i kassen men ikke umulig. Har faktisk fryseelementer i bilen vi kjøpte for å ha i kjølebag. Men selvfølgelig glemte vi bagen. Det er egentlig ikke en fisketur vi er på men bare en familieferie men jeg slengte like godt fiskestanga i bilen

Skrevet

Hmmm å få fatt i ei isporkasse kan vel ikke være hel troll. Finnes vel en fiskehandler eller en daglivare som får noen varer i isopor. Hvis ikke er vel en nødløsning å pakke det inn i no tøy eller håndklær sammen med kjøleelementer ?!?

Skrevet

Den fisken holder seg faktisk mange dager hvis du bare salter den svært rikelig. Gni det inn overalt, ikke vær flau med saltet. Putt i en tett plastboks, etter rikelig salting. 3-4 dager går helt fint. Gjør dette sommerstid på fjellet selv!

  • Liker 1
Skrevet

En tommelfingerregel er at fisk lukter etter tre dager og når fisk lukter fisk så er den vanligvis ødelagt.

Spis den så snart som mulig eller spør på hotellet eller der du overnatter om de har frysemuligheter. Frossen fisk kan du pakke inn i gamle aviser og klær så holder den i hvert fall et døgn.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.