ROV Skrevet 21. desember 2008 Skrevet 21. desember 2008 Hei Noen som har fått trøbbel med import av tørrmat produkter til island? Typisk REAL turmat? Det står nemlig at kjøttet må være helkokt for at det skal gå gjennom tollen.
Kjell Iver Skrevet 21. desember 2008 Skrevet 21. desember 2008 Jeg har vært der 2 ganger - uten problem av noe slag med Drytech. Drytech koster det dobbelte der borte enn her, så det lønner seg å ta med fra gamlelandet. Kjell Iver
ROV Skrevet 23. desember 2008 Forfatter Skrevet 23. desember 2008 Takker for svar... Tollvesenet på island svarte det samme: "The duty free limit for food is 3 kg pr. Person Uncooked meat is prohibited Dried and cooked is ok" Så da er det en bekymring mindre
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå