Gå til innhold
  • Bli medlem

ROV

Aktiv medlem
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om ROV

  1. sikkert omtrentlig samme tid som i fjor. Engang i løpet av de to første ukene i juni med andre ord. Det har vært ganske kaldt og smeltingen går tregt
  2. ROV

    Fisketur i Femund - juli

    Helt enig. Jeg gikk fra Roasten til Elgå i fjor sommer. For all del, fin natur. Men om du skal fiske, hvorfor gå 20km når du kan ta rutebåten i stedet og bli satt av der Røa munner ut? Da slipper du de lange km. Hadde jeg vært deg, så hadde jeg gjort det. Ikke sikkert du er fornøyd med Roasten og Røa vassdraget. Kan hende du vil lenger bort fra allfarvei Bort fra søppel og 1000 bålgruer... hrmmf..
  3. takker Blir nok til at jeg venter litt ja. Været var ikke helt på vår side heller
  4. Ingen som har noe nyttigt å fortelle?
  5. Jeg slenger inn spr om de lavere områdene i Femundsmarka også... Langhelg neste helg. Noe moro må man jo få til.
  6. Hei Noen som har spasert i nasjonalparken i det siste pg kan fortelle om snøforhold ?
  7. Hei Jeg gikk gjennom Rondane 03.06-04.06 i fjor. Det var enkelte snøfonner her og der som måtte forseres på østsiden av Rondane (Langglupdalen). Heldekkende snødekke på flata fikk jeg på 1400 høydemetre. Vesentlig mer snø på vestsiden av Rondane (området høvringen). Sikkert grunnet vestlandsklima. Snøgrensa lå kanskje 200m lavere. I år er det dessuten mindre snø i Rondane enn i fjor (www.senorge.no) Var på Dovre 01.mai og der var det snøfritt så og si under 1100m på flata. Så jeg tror du trygt kan gå tørrskodd over Rondane i midten av juni og sikker tidligere. Bare å oppdatere tråden når tiden nærmer seg.
  8. Knalltur til Dovre fredag-søndag Været supert fredag, brukbart lørdag og supert søndag. Nydelig når vi kom og gikk mao. Bart helt inn til Snøheim. Ut på dagen ble snøen riktig nok pill råten. Men men.. En flokk Moskus på 6 dyr sørsiden av Kolla og en enslig okse som traska rundt snøheim veien søndagen. Perfekt
  9. Var på Olsskavelen fredag-lørdag. Kongeforhold... Telting i lyng og topptur i 1.klasses slush Håper jeg får en tur til før sesongen gir seg.
  10. Hei Noen som har vært inne till Snøheim nå nylig og kan uttale seg om snøforholda? Det blir tur til helga med fjellski. Kanskje noen har et hot tips hvor moskusen kan befinne seg også Til nå har jeg disse som potensielle: Høgsnyta, Nystuguhøi, Kolla, Geitberget, Tverrfjellet. har aldri vært på Dovre før og føler at et skue av oksen nesten må til når jeg først er der.
  11. Pst... sjekk ut enarè sjøen... Ikke i norge riktig nok, men der skulle det være plenty padlemuligheter
  12. Hei For min del så hadde jeg ikke vært interessert i å betalt for å jakte rev. Der jeg kommer fra (også en bygd på vestlandet) virker det som om bøndene bare glad dersom noen i hele tatt stikker på revejakt. Men du kan jo fronte med billig utleige av hytta da Det er veier jo bra!
  13. Tok 12 ørreter i påska i vassdrag i Bergensområdet på spinner (rød). Så det er fullt mulig å få fisk. Hadde meg et par turer i helga også, men det var uten hell.
  14. Jeg gikk meg en tur i fjor med samme tidslengde som deg. Jeg hadde følgende: frokost 100g havregryn lunsj 5stk knekkebrød + 50g sjokolade middag potetmose med et eller annet. 3 måltider er nok. For mitt eget vedkommede så kan jeg si at dette er og blir en vanesak. Greit nok så er man sulten iblant. Men det er jo litt sjarm å leve fra hånd til munn da. Og du skal jo gå i gode fiske terreng
  15. Takker for svar... Tollvesenet på island svarte det samme: "The duty free limit for food is 3 kg pr. Person Uncooked meat is prohibited Dried and cooked is ok" Så da er det en bekymring mindre
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.