gk Skrevet 22. juli 2008 Skrevet 22. juli 2008 Planlegger en treukers fjelltur. Jeg er avhengig av å bære med meg all maten fra første dag og lurer på om noen har gode mattips/oppskrifter. Siden alt skal bæres inn er det en fordel om maten har lav vekt, lavt volum og god holdbarhet. Satser på å få en del fisk i løpet av turen. Siter
gevinst Skrevet 22. juli 2008 Skrevet 22. juli 2008 Gikk en uke i Jotunheimen med kamerater. Vi spiste risgrøt av langkornet ris til frokost (legg de i bløt over natten, så koker de lettere). Real turmat til lunsj, og til kvelds hadde vi ulike typer supper/gryter. Tilbehør på kvelden var "pelsjegerbrød" som ble en slager: http://www.fjellogfiske.no/redaktørene/bjørn/bannocks/bannocks1.asp?id=202 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.