Gå til innhold
  • Bli medlem

gevinst

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om gevinst

  1. Jeg gikk forbi øverste delen av Akerselva i dag, og fikk se en teine med 3 fisk (tilsynelatende døde). Når jeg går forbi i kveld - og de fortsatt er der - tenkte jeg å ta de ut. Er de spiselige så lenge det er mer eller mindre liv i de? Hvor raskt dør de når de er fanget i en teine? Jeg fisker aldri med teine, men jeg vil anta at det er slik at man bør sjekke teinene 2 ganger i døgnet?
  2. Hehe, det gjelder kanskje nord/øst på hardangervidda, og resten av Østlandet, men i Hardanger er det stupbratt. Hadde noen turer rundt Jondal denne uken - og hadde blant annet en stigning fra 50 - 1050 meter over 2 km… I noen av de DNT-merkede rutene er det faktisk hengt ut tau til rappellering Men over til spørsmålet: det virker som min Garmin Forerunner 405 tar høyde for stigningen når den kalkulerer lengden på ruta man har gått.
  3. G-sport i Storgata i Oslo har tilbud på Ajungilak Kompakt 3 sesong pose. Satt ned fra 1499,- til 799,-. Jeg slo til igår, og da hadde de hvertfall 10 poser igjen. http://www.g-sport.no/gs/templates/Produkt.aspx?id=14609
  4. Jeg vurderer også å kjøpe Nordmarka 2 på XXL til 999,-. Men nå ser jeg at de har tilbud på telt på sportsnett.no. De selger blant annet Eureka Moonshadow Duo til 1500,-. Er dette teltet verdt 500 kroner mer (det er satt ned fra 2500,-). Takk for svar!
  5. Gikk en uke i Jotunheimen med kamerater. Vi spiste risgrøt av langkornet ris til frokost (legg de i bløt over natten, så koker de lettere). Real turmat til lunsj, og til kvelds hadde vi ulike typer supper/gryter. Tilbehør på kvelden var "pelsjegerbrød" som ble en slager: http://www.fjellogfiske.no/redaktørene/bjørn/bannocks/bannocks1.asp?id=202
  6. Til frokost anbefaler risgrøt. Legg langkornet ris (mest karbos) i bløt over natten. Kok dette sammen med litt melk/tørrmelk på morgenen og du klarer deg i mange timer… Eventuelt spis noe suppe + pelsjegerbrød. Oppskrift pelsjegerbrød: http://www.fjellogfiske.no/redaktørene/bjørn/bannocks/bannocks1.asp?id=202
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.