Gå til innhold

Nautilus.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nautilus.

 • Bursdag 02. sep. 1991

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei Var i Rondane i helga og femundsmarka i uka før, snøen som lå her var helt grei å gå på med vanlige fjellstøvler. Hard og fin, men med litt tendense til sørpe på det øverste laget utpå dagen.
 2. Jeg var der helga 18 mai og da var veien bar nesten helt inn, og snøen var som slush etter noen timer med sol, så tipper det er ganske så bart nå egentlig. Ring turistforeninga - de har som regel oversikten God tur!
 3. Trollheimen er jo flott! Treffer kanskje litt folk der da kanskje, men går jo an å gå litt utenfor de mest populære løypene. Ellers vil jeg absolutt anbefale Sylan. Et utrolig flott område med fine turmuligheter i ganske så flatt terreng. Kjør inn til Nedalshytta og velg og vrak i hvilken retning dere vil. Se feks på Ut.no for kart og oversikt over turstier. Sylan er jo et ganske så populært område det også.. Rørostraktene er også veldig fint. Ikke bratte fjell og nydelig terreng. Kjør feks inn Hessdalen og gå fra Elgsjøen opp mot Forollsjøen. Her er det sjelden folk. Går også å kjøre Budalen og gå derifra. Området ved Storskarven nordafor Aursunden er et annet fint område, med lite folk. Start feks fra Klasvollen ved Aursunden. Ta et stangkast i feks Fjellgjelten eller Snøfoinnjtjønnin Som de over har sagt, så er heller ikke Dovre dumt. Hvis hunden ikke stikker av og heller holder seg nært dere og kommer tilbake på tilrop, kan dere godt la den gå fritt når dere ikke ser andre i nærheten Vær selvsagt litt forsiktig der terrenget ikke er oversiktelig. Moskusen er som oftest grei å ha med å gjøre, den angriper bare hvis den føler seg truet. Håper det hjalp litt. God tur!
 4. Da har du mange gode muligheter! Topptur til Vigelpiken er å anbefale, det er en nydelig dagstur. Jeg syns det er finest å gå fra Botnvollen og ved kanten av Tufsingen. Da kjører du helt til østenden av Aursunden i retning Brekken og tar av mot Vigelfjella og følger en grusvei helt til den stopper. Det går også an å gå fra Feragen. En annen fin dagstur er å kjøre inn mot Langen gjestegård ved Femunden og gå opp til Flenskampen. Hvis du er heldig med været får du en nydelig utsikt over Femundsmarka i all sin prakt. Andre fine turmål kan være Svartvika i enden på Feragen; her kan du sykle inn til Øya fra tettstedet Feragen og gå siste biten på sti eller du kan gå hele veien fra feks veien til Fjølburøsta. Gruvefeltenene på Kongens er også verdt et besøk; du kan feks ta turen inn til Muggruva - som er en av de lengste gruvene i området(tror jeg). Hit er det grusvei nesten hele veien. Rauhåmmåren, et fjell med uttallige gruveganger ikke så langt fra selve sentrum, er også et fint turmål. Dette er en litt kortere tur dersom du har bil og kan kjøre helt inn til Pantslåtten. Områdene inn mot Storskarven og Klinkenhåmmåren nord for Røros er fine steder til bare vandring. Her er det sjelden mye folk, så du har ofte området for deg selv:) Tømmerrenna mellom Langtjønna og Feragen er heller ikke dumt å få med seg mens man er i traktene Ut.no har fine turkart du kan titte på Mange mange fine turmuligheter i Rørostraktene:)
 5. Har nettopp kommet hjem etter en god langstrakt feiring i fjellheimen Jeg og ei venninne var med på turen opp til Galdhøpiggen på selve dagen sammen med 121 andre. Et skikkelig tog i tåka, med god stemning. Egentlig er vi to enstøinger som liker oss best alene eller med få turkamerater, men det var ei fin 17.mai feiring likevel Dagen etter prøvde vi oss på Storebjørn før jeg dro videre til Dovre med teltet og skia med Snøhetta som mål. Ei fantastisk langhelg med flagg i sekken
 6. Absolutt! 20 år som bor i Trondheim her
 7. Er det noen som vet hvordan forholdene er i Rondane forresten ?
 8. Snakka med turistforeninga tidligere i dag og det er fortsatt mye snø i fjella. Dovre, Trollheimen og Sylan har gode skimuligheter iallefall, der var det til og med blåswixføre i helga. Veien inn til Snøheim på Dovre var ifølge turistforeninga ikke åpnet for biler, men det gikk an å sykle innover.. Får ha skiene på sekken Men de sa at det også skulle gå fint å gå på ski innover, men at en sikkert må bære skiene noen steder. På Rorøs skal det visst også ligge ganske mye - mer enn det var i påska til og med. Ifølge lokalbefolkninga var det ikke èn eneste barflekk på fjellet der. Kom nysnø over 800 meter for noen dager siden. Det høres ut som dårlige forhold for fottur i fjellet gitt, du får isåfall satse på truger
 9. Min erfaring er at Norrøna er mye bedre enn Bergans. Har en Bergans Isogaisa som er i Dermizax og ei Norrøna Narvik perf.shell gore tex. Isogaisa blir klammere, er stivere og sitter dårligere på kroppen syns jeg. Narvik jakka anbefaler jeg på det varmeste! Har hatt den i 2 år og brukt den hele tida. Den har vært med på mang en telttur og dagstur med ryggsekk. Ser enda ikke at stoffet er slitt. Den er litt for varm på sommeren, men jeg syns den er perfekt høst, vinter og vår. Har impregnert den 2 ganger og det har funka fint. YKK glidelåsene er fortsatt intakte og vanntette:) Finnes luftinger på sidene av jakka, dette er kanskje eneste minus. Jeg kunne tenkt meg at de var lagt til litt mer under armene, for det er jo der det blir skikkelig varmt;) Hetta er fenomenal med fine justeringer og høy krage med mykt fiber på innsida. God lengde på armene med slike håndgamasjer på; noen hater disse - jeg liker dem Snøskjørtet er helt fint og passer selvsagt på Narvik-buksa om en skulle være så heldig å ha den også. Dette er jo en jakke først og fremst beregnet på skikjøring, men den funker toppers til alle andre turer i naturen også! Lykke til!
 10. Tusen takk for link! Skal definitivt se litt på det der:)
 11. Jeg og et par venner planlegger Kilimanjaro-tur i 2013. Vi har tenkt litt frem og tilbake og kommet frem til at vi vil benytte oss av bærere og guide. Noen som har erfaring med denne type tur til Kilimanjaro? Hvordan skaffet dere tillatelser og guide/bærere? Var det noe som ikke fungerte? Pris etc? På forhånd takk for svar!
 12. Velkjent dillemma! Det er jo veldig individuelt hva man liker og er vant med. Har selv Nansen 180cm med Magnum binding. Er 175 høy og ca 60 kg. Disse passer meg fint, men har alltid likt litt kortere ski, syns de er bedre å svinge med. Men merker at de bærer litt dårligere enn 185skia. På gjennomslagsføre og/eller med tung sekk tjuvlåner jeg gjerne disse Lykke til med vurderingen
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.