Gå til innhold
  • Bli medlem

Morellen25

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Morellen25

  1. Heisann Jeg skal oppholde meg i Røros i 5 dager rundt St.Hans. Er det noen som har noen gode turtips jeg kan ta med meg i sekken? Jeg tenker mest på dagsturer da jeg har booket meg inn på Røros Hotell... Men gjerne laaange gode dagsturer og evt et par korte turer.. og gjerne tips til andre aktiviteter som kan gjøres?.. // Morellen
  2. Dette tidspunktet er dessverre eneste muliget dette året. Det er mange kabaler som skal gå opp med arbeidsgivere, barna hans osv.. Derfor blir det slik i år... Hvor lang er turen du nevner over?
  3. Mmm enig, snøen forsvinner tidligere og tidligere... Så super fin ut den turen du hadde i fjor!!
  4. Jeg har også lest det et sted- ble derfor litt stressa når folk her inne ber meg ta med ski...
  5. HAHA, mulig han legger igjen meg på fjellet da???? hihi...det viktigste er en fin rute og ikke mobildekningen...
  6. Nei...kanskje ikke stort nok- har vært i området før, hva med å kombinere blefjell med en annen tur??........... haha, ja mulig jeg må det, eller evt "glemme" samboers mobil i bilen.....
  7. Det står på ut.no at Fjordruta anbefales å gå mai-november, så er vel ikke så mye snø der mon tro?... Men det krever litt logistikk da vi bor på østlandet..
  8. Takk for tips- skal sjekke ut ruten din! Rjukantraktene har jeg trasket litt i før... spennende.. Var også litt småbekymra for at Juni var for tidlig- vi drar rundt 16 juni.. men det er dessverre da vi får felles fri uten barn... så da må det bli slik.... Fjellet skal vi på!!
  9. Hei Jeg og samboer har planer om en ukes fjelltur til sommeren. (7 netter) Vi tar med oss fjellteltet og vil være mest mulig uavhengig av turisthyttene, men kan gjerne følge de merkede stiene.. Vi har sett litt på Robdane nord-sør men har ikke bestemt oss for noen ting! Ønsker tips!! Ruten må gi tilgang på vann, en turisthytte i ny og ne og med variert terreng- ikke alt for kuppert gjennom hele uken..det trenger ikke være noen toppturer med, vi ønsker bare å traske på vidda- borte fra folk og mobildekning... Noen fjellvandrere som kan guide oss litt?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.