Gå til innhold
 • Bli medlem

Lukken

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lukken

 • Bursdag 25. feb. 1964

Contact Methods

 • Skype
  0906954517

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vestfold

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lukken

  Lukken

 2. Sett inn en annonse i Svalbardposten, lokalavisen i Longyearbyen.
 3. Cho Oyu/Tibet er stengt for normenn på klatrepermit. For å komme til Tibet må du ha turistvisum. Det kan du ikke klatre på (2010 - 201X). Er det alvor i planene, søk opp noen personer som har vært nylig på det fjellet du vil. Ring vedkomne, avtal å møtes, dra og kikk hverandre i øynene. Da vil du få svar og førstehånds info. Høyere enn 4000moh er litt anderledes. Det er litt av hvert å tenke på etter et slikt møte. Jeg tar forgitt att personene er seriøse.
 4. Jeg var i EBC for å klatre i år..... kan varmt anbefalle denne karen: [Hidden Content] Dava er meget oppegående og seriøs og gjorde en glimrende innsats for oss etter jordskjelvet i år. Alle i vårt team er godt fornøyd.
 5. Jeg var i EBC under katastrofen i år. Vi planla Island Peak som oppvarming før EBC, men ble stoppet av stort snefall. Vi prioriterte å gå til EBC i stedet for å vente til snøen "satt seg" på I.Peak. Ikke bekymre dere for turisttrafikken. Dra ned tidlig på sesong, og det er trygt å være førstereis der det faktisk er andre mennesker, legekontor og helikoptertrafikk for de som virkelig trenger det.
 6. Flott Takk, Jeg havnet noen uker i Arktis på jobb. Kom ikke hjem før denne uka. Regner med å få gått turen nå snart. Lars T.
 7. Jeg drar på topptur til Store Storen 2405moh denne uka. Er det noen som nylig har vært der og vet litt om snø & føreforhold. Jeg har Turtagrø som utgangspunkt. Lars Tore
 8. Tenkte det, jeg har samme bilde, og mange mil på vertikale tau. Fin hobby med grotter
 9. BCA, brukt mye, gode erfaringer med at den tåler mye juling. Du blir kjempeglad for det lange skaftet når du trenger det. Og jeg er ikke snill med utstyret, det må tåle å bli brukt.......
 10. Heisan, jeg benytter meg av webcameraer. De kan ses på nett og er ofte live... [Hidden Content]
 11. Heisan Adler, er ikke det bildet fra grotta i Musken?javascript:emoticon(':P') Lukken
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.