Gå til innhold
 • Bli medlem

Anonym Astmatiker

Blogger
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anonym Astmatiker

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kluben med en "b" gir ut sitt årlige Tidsskrift for Norsk Alpinklatring denne uken. Årets blad er et monster på 220 sider med turberetninger fra 2013 og relevante historiske tilbakeblikk. Verdt å nevne på dette forum er Signar Nilsens artikkel om Norges 10 vanskeligste fjell, oppklarende informasjon om Slingsbys Rute, lange ryggtraverser rundt NTK sine hytter, den nye vinen innen fjellfoto og en massiv toposamling for alpine Lofoten. TFNAK kan kjøpes fra VPG sin nettsjappe: Tidsskrift for Norsk Alpinklatring 14 Og fra NTK sin nettside: Tidsskrift for Norsk Alpinklatring Under oppslageksemp
 2. Holy manoly wæcketi woooo det så fett ut.
 3. hehe utrolig bra skrevet. rspct til innerdalens vaktmester.
 4. Best å ta et kurs eller leie en guide til å vise. Så blir ikke eventuelle uvaner til vaner...
 5. TV Norge påberoper seg retten til å bolte dersom de fjerner dem etterpå: [Hidden Content] Oppfordrer alle til å skrike til dem på Facebook eller annet vis. Ellers mye ansvarsfraskrivelse, pynting på egen fremferd og hvit-gråe løgner fra TV Norge. De har boltet andre steder.
 6. NTNUI Tindegruppa engasjerer seg: [Hidden Content] NRK dekker saken. De lar boltene bli på Senja og argumentere med at boltene er satt på en "lite etablert rute": [Hidden Content] Oppfordrer folk til å si ifra direkte til TV Norge. 71 Grader Nord har enda ikke svart på hvor de har boltet opp gjennom historen. Utsagnet om at de nå har ryddet opp i alle 71 Grader Nord-boltene unntatt på Senja er ikke korrekt.
 7. Sjekk her: [Hidden Content] “Hilti TE 4 ble brukt under forrige sesong av 71° nord som ble avsluttet i desember, men den er også brukt i betydelig grad under kjendisversjonen som kommer på TV Norge denne våren.” "Under 71° nord jobber teamet på avstedsliggende steder, som gjør at batterikapasiteten har stor betydning for fremgangen.” Bla blu bla og så videre
 8. En kompis hadde faktisk med seg verktøy til det i sommer. Men på toppen av Hettpiggen slo været om til ekstrem vind og drittvær. Og med svigerfar på slep ble det å komme seg videre fremfor å reinstallere dyden til Hettpiggen.
 9. Dem lovte fjerne boltene i 2011, men fortsatt står boltene der: [Hidden Content]
 10. kult å lese. så dere om steintavlen av zapfe fortsatt ligger under vesttoppen?
 11. Den CR'en av Onkel Jo gir spesielt mening for de som har lest Norway: The Northern Playground av William Cecil Slingsby. Turrapporten finnes åsså på bloggen vår: [Hidden Content] HTHT* - Et hull av første rang *hytte til hytte tur Skrevet av: Onkel Jo På hytte til hyttetur: Kjetil, Dag the Dog og jeg Andre: Svært få S&D: Turtagrø - Klubhytten – Styggedalen –Vormeli – Midtmaradalen - Turtagrø Da vi nærmet oss Turtagrø etter to dager på tur, håpet jeg at noen skulle stoppe oss og spørre om vi hadde vært på Storen slik at jeg kunne svare: Nei.
 12. Hei KI, Yes sir da har jeg registert bloggen her. Kan du fikse sånn at de innleggene jeg tagger "Fjellforum" havner her? Very respectfully AA
 13. Fint. Masse Tuloumne/Lake Tahoe vibber der. Når man tar av opp til Gautefall før huset til Sputnik får jeg alltid den derre californyeah-følelsen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.