Gå til innhold
 • Bli medlem

canon33

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. tilbake til tema. Canon 400D og et Tamron 17-50 mm 2.8. Har også med et canon 70-200 2,8 av og til. Fornøyd med det. Dro lenge på et canon 1 D markII,, men det ble i tyngste laget.
 2. Nei, det gjorde ikke det, men måtte bare kommentere det. Du er gal.
 3. Ja, nå vet jeg hvem jeg leste om i oppland arbeiderblad.hahahh
 4. Jeg har en ny ubrukt til salgs. 80l. Frode Egedius
 5. Fin turrapport. Gikk noe lignende før i høst og var nok heldigere med høgronde traversen. Det var kaldt, men tørt og fint og brukt i underkant av 7 timer. Var også på trolltinden og storesmeden i kjedelig vær. Tror ikke jeg kommer tilbake til Trolltinden. Det var mye slit-
 6. Det går, men det er langt. Regn med 10-12 timer. Stort sett lett gått. Lykke til.
 7. Gjendesheim-glitterheim-spiterstulen-leirvassbu-gjendebu. Båt til gjendesheim eller bukkelægret til memrubu og videre besseggen til gjendesheim. god tur. På bilde under ser dere et av vannene dere passerer mellom leirvassbu og gjendebu. Bilde er tatt for en uke siden.
 8. Noen som vet om det fortsatt er tryggt å verdes på disse breene.
 9. Helt enig med deg der,, men jeg forstod det slik at de skulle oppover denne helgen og bedre værmelding er vel vanskelig å få !!!
 10. Var der i 1998, Det går om forholdene er de rette ta med tau, steg-gjern og øks. Stup ned på ene siden. Ellers går det greit. God tur.
 11. absolutt en nybegynner topp. Spenn på dere skia og legg i vei. Tenk bare på at det til tider et ganske bratt og ok med litt bedre kondis enn sofa kondis!!!!! Skikkelig fin nedover kjøring fra toppen. Hadde en av mine bedre nedoverturer der et år. Kanon forhold med 10-15 cm nysnø på hardt underlag. Har også vært der under vanskelige forhold med mye gjennomslag. Lykke til, dette klarer der. Ta med nok mat og drikke God tur
 12. Kommer ann på snøforholdene. Det er lite snø, så regn med mye bæring av ski over nubbene. I tilleg store muligheter for gjennomslag i snøen om det ikke blir veldig kaldt da. rundt syv timer må du regne med. Drøyt fra hindsæter og opp til første nubben. Gå tidlig på skaren så går det greit. Ha en fin tur. quote="Viking"]Heisann! Har muligens tenkt å gå til "nubbene" fra hindsætersiden engang i løpet av de neste 14 dagene.. hvor lang tid bør jeg beregne turretur fra hindsæter..
 13. Gikk motsatt retning opp fra Glitterheim. Traff et koselig par det måtte ha vært dere eller?
 14. Stor sprekk like under Styggehøbreskaret til høyere opp mot toppen vær forsiktig her å gå inne på steinene. Slo staven igjennom i lørdag 14.4.07 og fikk meg et skikkelig sjokk. Den sprekken var typ. Ellers var turen fin og vi fikk med oss alle toppene. Vi tok snarveien ned igjen som det er nevnt før her og fikk kanon kjøring helt ned til veodalen. Fin tur søndag også over nautgardstind pluss austre og stornubben, da orket vi ikke mer, men fikk en ny fin nedkjøring, bortsett fra siste halvtimen til hindsæter, som bare var gjennomslag.
 15. Norges fjelltopper over 2000 meter. Fikk boka i posten i går, og den var meget bra. Nesten 500 sider med godlesing og de fleste bildene var svært gode. Her ligger det mye arbeid bak, men som nevnt sluttproduktet kan de være stolte av.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.