Gå til innhold
  • Bli medlem

fjellgeitene

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Det hjelper jo oss svært lite. Vi skal gå Jotunheimen. Og menn er som sagt tredjeprioriteten her. Det betyr at vi ikke bytter dato eller fjellområde for å komme inn på dem. Så ja. Fint om forslagene til hvor vi kan finne menn, kan kombineres med en fin rute..... i Jotunheimen! Vi drar på mandag. Vi vil ha behagelige turer. 4 - 5 dager! Alle forslag taen imot med stor takk!
  2. Jaha. Men disse gutta camper jo ikke oppe på toppene.. de må jo ned i dalområdene sånn utpå kvelden. Så da slipper vi å slite oss ut med å komme opp på dem. Men man plukker dem opp fra stiene altså, og ikke på turisthyttene! Gutta camper! Nyttig informasjon! Vi setter naturligvis uansett natur og komfort over menn. Så det er jo ingen krise dersom vi ikke finner noen av disse med tre-dagers-skjegg! Vi vil gjerne ha mer detaljert rute. Og vi har ikke med bil. Vi kjører kollektivt. Vi satser også på fjellhytter fremfor telt (med mindre vi altså kommer over noen av disse kjekke camperne med tre-dagers-skjegg!)
  3. Vi er to jenter på 26 som har tenkt oss opp i Jotunheimen neste uke. Og da lurer vi selvfølgelig på hvordan vi bør legge opp ruten. Vi har 4-5 dager til rådighet. Det som er viktig for oss er at det ikke er for hardt å gå. At det er fin natur. Og vi ville også likt godt dersom noen visste hvor de kjekke guttene med 3-dagers-skjegg går!!!! Flott om noen kan komme med forslag!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.