Gå til innhold
 • Bli medlem

Lofotpia

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei Noen som har erfaring fra padling i piteälven, eventuelt andre vassdrag i Nord-Sverige? Er den for ambisiøs for en nybegynner?
 2. Nå har jeg aldri gått direkte fra Nusfjord på ski, men dersom du har bil, er det mange toppturer i nærmiljøet. Vil anbefale Nappstinden 740 moh som et flott skifjell, kanskje fortsatt litt lite snø der. Nusfjordheia kan sikkert gås på ski, men da er de mer snakk om bortover.
 3. Siste helga i juli gikk jeg fra Kanstadbotn til Harstad. Blogg fra turen kan leses her: [Hidden Content] Absolutt en tur som flere burde prøve!
 4. Nordnes camping i Saltdalen anbefales for dusj, evt overnatting og mat!
 5. Jeg var på Møysalen for ca tre år siden. Vi gikk 1. august, og da var det to steder hvor det var snø. Stegjern og tau er etter min mening unødvendig, all den tid det er god opptråkket sti over "breen". Det er et selskap som driver med guiding til toppen, så da vi var der (en lørdag) talte vi over 60 stk på tur! Stien er tydelig og godt merket, såvidt jeg husker, ikke noen fare for å ta feil. Vi brukte 10 timer t/r fra flytebrygga (tok båt inn). Utrolig flott tur, anbefales!!
 6. Interessant tråd! Jeg går selv mye alene på tur, men det er for det meste snakk om toppturer da. Har en drøm om å dra på lengre turer alene, da jeg trives veldig godt i mitt eget selskap. Selv på kortere toppturer er det ikke ofte jeg treffer jenter som går alene, og det forundrer meg litt. Fordelen med soloering, er slik jeg ser det, muligheten til å gå akkurat så fort eller sakte som jeg vil, når og hvor jeg vil gå osv. Jeg må si at jo flere turer jeg går alene, jo vanskeligere blir det å tilpasse seg andre Så er jeg også da ei som synes gutter er lettere å være sammen med en
 7. Jeg var der for et par år siden. Det er en relativt lang tur, men det er muligheter for telting nede i dalen. Er lagt ut kjetting på de mest utsatte partiene. Vi brukte 10 timer t/r. Litt vanskelig å si om turen er for voldsom for barna. Syntes selv jeg var flink å gå i den alderen, men det kommer helt ann på
 8. Er det noe som Lofoten har nok av, så er det fjell! I alle varianter. Det finnes mange fjell som jeg trur kan være innen rekkevidde for dere, virker å være litt vant med stein og høydemetere? Vestvågøy har mange lettgåtte topper. Denn linken her [Hidden Content] viser plasseringen av fjellene som er med på "ti på topp". Et av de flotteste der er nok Justadtinden. En lengre fjelltur i "lofotsk" perspektiv, men lettgått. Absolutt å anbefale på en soldag! De fleste fjellene i Lofoten ligger lett tilgjengelig (rett fra hoveveien omtrent) og mange har godt synlige stier.
 9. Jeg var selv innom området i fjor sommer, men fulgte DNT-løypene. Det er imidlertid SVÆRE områder å tumle i! Inspirerende rapport, frister til kopiering
 10. Jeg har sett med lengsel på Dividalen i flere år, og tenker å ta meg en tur dit i sommer. Jeg lurer da på hvilket tidspunkt som er best å gå på mtp mygg og andre stikkende krabater?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.