Gå til innhold

Lofotpia

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Lofotpia

  Padling i Piteälven?

  Takk for svar!
 2. Hei Noen som har erfaring fra padling i piteälven, eventuelt andre vassdrag i Nord-Sverige? Er den for ambisiøs for en nybegynner?
 3. Lofotpia

  Skitur-Nusfjord

  Nå har jeg aldri gått direkte fra Nusfjord på ski, men dersom du har bil, er det mange toppturer i nærmiljøet. Vil anbefale Nappstinden 740 moh som et flott skifjell, kanskje fortsatt litt lite snø der. Nusfjordheia kan sikkert gås på ski, men da er de mer snakk om bortover.
 4. Siste helga i juli gikk jeg fra Kanstadbotn til Harstad. Blogg fra turen kan leses her: http://fitforfuture.treningsblogg.no/ Absolutt en tur som flere burde prøve!
 5. Lofotpia

  Roadtrip Oslo-Tromsø-Oslo på 10 dager: Hva bør man se?

  Nordnes camping i Saltdalen anbefales for dusj, evt overnatting og mat!
 6. Lofotpia

  Møysalen på Hinnøya. Alene??

  Jeg var på Møysalen for ca tre år siden. Vi gikk 1. august, og da var det to steder hvor det var snø. Stegjern og tau er etter min mening unødvendig, all den tid det er god opptråkket sti over "breen". Det er et selskap som driver med guiding til toppen, så da vi var der (en lørdag) talte vi over 60 stk på tur! Stien er tydelig og godt merket, såvidt jeg husker, ikke noen fare for å ta feil. Vi brukte 10 timer t/r fra flytebrygga (tok båt inn). Utrolig flott tur, anbefales!!
 7. Lofotpia

  Lettere for gutta?

  Interessant tråd! Jeg går selv mye alene på tur, men det er for det meste snakk om toppturer da. Har en drøm om å dra på lengre turer alene, da jeg trives veldig godt i mitt eget selskap. Selv på kortere toppturer er det ikke ofte jeg treffer jenter som går alene, og det forundrer meg litt. Fordelen med soloering, er slik jeg ser det, muligheten til å gå akkurat så fort eller sakte som jeg vil, når og hvor jeg vil gå osv. Jeg må si at jo flere turer jeg går alene, jo vanskeligere blir det å tilpasse seg andre Så er jeg også da ei som synes gutter er lettere å være sammen med enn jenter, rett og slett fordi jeg synes mange "jenteting" er tåpelige. Som det har vært nevnt tidligere, så synes jeg at jenter har en tendens til å undervurdere sine egenskaper, med den følgen at turen endrer fokus fordi resten av turfølget ikke tør.
 8. Lofotpia

  Barnevennlig topptur i Lofotenområdet?

  Jeg var der for et par år siden. Det er en relativt lang tur, men det er muligheter for telting nede i dalen. Er lagt ut kjetting på de mest utsatte partiene. Vi brukte 10 timer t/r. Litt vanskelig å si om turen er for voldsom for barna. Syntes selv jeg var flink å gå i den alderen, men det kommer helt ann på
 9. Lofotpia

  Barnevennlig topptur i Lofotenområdet?

  Er det noe som Lofoten har nok av, så er det fjell! I alle varianter. Det finnes mange fjell som jeg trur kan være innen rekkevidde for dere, virker å være litt vant med stein og høydemetere? Vestvågøy har mange lettgåtte topper. Denn linken her http://www.home.no/tipatopp/ viser plasseringen av fjellene som er med på "ti på topp". Et av de flotteste der er nok Justadtinden. En lengre fjelltur i "lofotsk" perspektiv, men lettgått. Absolutt å anbefale på en soldag! De fleste fjellene i Lofoten ligger lett tilgjengelig (rett fra hoveveien omtrent) og mange har godt synlige stier.
 10. Jeg var selv innom området i fjor sommer, men fulgte DNT-løypene. Det er imidlertid SVÆRE områder å tumle i! Inspirerende rapport, frister til kopiering
 11. Lofotpia

  Abisko - dividalen

  Jeg har sett med lengsel på Dividalen i flere år, og tenker å ta meg en tur dit i sommer. Jeg lurer da på hvilket tidspunkt som er best å gå på mtp mygg og andre stikkende krabater?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.