Gå til innhold
  • Bli medlem

anette_w

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om anette_w

  1. Ser det er flere som går Kilpisjärve - Bjørkelinden, motsatt vei av det vi hadde planlagt. Er det bedre å gå sørover enn nordover?
  2. Jeg skal på tur fra Abisko/Bjørkelinden til Kilpisjärve(Finland) Skal følge Nordkalottruta og gå litt i Sverige og Finland - men mest i Norge. Skulle gjerne hatt gps kart til min Garmin Dakota 20. Men når jeg ser på hvilke område topo - kartene fra Garmin inkluderer, kan det se ut som jeg må ha 3 norske pluss noe fra den svenske og evt finske delen. Dette blir jo fryktelig dyrt. Noen som vet hvilke gps kart som er best å bruke på denne turen?
  3. Det høres jo ut som en god plan. Vi tenker å komme oss nordover på festival etter turen så det passer best å gå fra sør mot nord. Men å gå fra Bjørkelinden til Hellingskog er jo en mulighet. Hvor lang tid må man regne på denne turen?
  4. Vurderer å gå Nordkalottruta fra Abisko til Dividalen i juli. Planen er å ligge i telt. Noen som har erfaringer fra denne turen? Vi har satt av ca en uke, er veldig usikker på hvor lang tid denne ruta tar. Hvis vi har tid vil jeg tro det er en mulighet å gå videre fra Dividalen i retning Nordkjosbotn for å komme tilbake til sivilisasjonen. Det er jo kanskje ikke så lett å avslutte turen i Dividalen hvis det er vanskelig å komme seg videre derfra. Har vurdert andre områder på nordkalotten for en ukestur, blant annet Kautokeino - Reisa. Vil jo gjerne velge den ruta med finest og mest variert terreng. Setter stor pris tips!
  5. Takk for tips! Hvor lang tid bør man regne på turen fra Kautokeino til Bizushytta? Er denne merket i det hele tatt etter Nedrefoss? Er det noen av rutene som finere enn andre, eller for eksempel steder man må få med seg hvis man er i området?
  6. Vi er tre stykker(minst) som planlegger gåtur fra Kautokeino mot Kåfjord i sommer. Vi håper å ende opp så nær Kåfjord som mulig så vi kan kombinere turen med Riddu Riddu festivalen. Det er litt vanskelig å finne ruter i området. Men ser ut som om man kan følge Nordkalottruta til Bilto. Noen som har gått denne? Hvordan er den å gå og hvor lang tid har dere brukt? Noen ruter i området som er å anbefale? Vi ser for oss å overnatte i telt og bruke ca en uke på turen. Har lite erfaring med "langtur" i så lite oppmerka terreng. Er det noen som har noen lure tips for hva man bør planlegge og ta med osv? Har også hørt det er mye mygg i området. Når på sommeren er det minst mygg? Setter stor pris på alle tips og triks!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.