Gå til innhold
 • Bli medlem

Albert

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Albert

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for den! Ser ut som en grei kombinasjon med avgang Haukeliseter kl. :0410 (foer fanden får sett sola) Ank. Odda kl. :0525 Videre med rute 991 med avg. kl. :0720 og ank. kl. :0935 Dyranut. Blir tidlig å komme seg opp, men hva har det å si så lenge man har telt?
 2. Joda, klart det. Men kan godt være at utgangspunktet blir Maurset. Men på kartet ser det ut som det blir noe mer stigning i begynnelsen da. Men man har jo ikke vondt av det.
 3. Kommer fa Mandal, så jeg hadde tenkt å "lande" på Haukeli. Mener det går å ta Haukeliexpressen til Odda . Mulig at jeg kan komme meg til Mauset herfra. [Hidden Content]
 4. Hei Planlegger tur til sommeren og tenkte å sette bilen på Haukeliseter. Proever å finne bussforbindelser som korrensponderer med Haukeliexpressen via Eidfjord til Dyranut. Er det noen som har tatt Haukeliexpressen og videre via rv 7 mot Geilo? Tar gjerne imot gode råd.
 5. Septemberbidrag. Myrull ved Storevatn i Sirdalsheiene. Bilde tatt 06.09.2013 Canon ixus 132 Vedlagte miniatyrbilde®
 6. Jeg kjøpte et Canon Power shot SX20IS for noen år siden. Litt tungt å dra med seg på fjellet, men ikke så stort som et speilreflekskamera.Det er også veldig greit med den solskjermen man setter på enden av linsa. Den tar av for de værste dråpene. Men juling, det har det fått masse av. Saltvannsprut i bøttevis, har til og med blitt dynket i rødvin, da noe "sprang" lekk i ryggsekken. Med det er fullt brukbart enda og tar gode bilder. Det er jo noe av det gøyeste det er å ta bilde av, når det er skikkelig drittvær !
 7. Septemberbidrag. Myrull ved Storevatn i Sirdalsheiene. Bilde tatt 06.09.2013 Canon ixus 132
 8. Leste dette på UT.no [Hidden Content] La også merke til en del utenlandske turister som vi møtte på tur i sommer som kom fra de turisthyttene vi skulle til. Men de hadde ikke skrevet seg inn på de hyttene. De kan jo selvfølgelig ha hatt med seg mat og ligget i telt. Vel, litt små ryggsekker hadde de da. Men det er tydeligvis en del dårlig moral blant oss turfolk også. Synd !
 9. Har hatt flere forskjellige jakt/fjellstøveler opp i gjennom årene, men ingen sitter så godt på foten min som Viking Tyin GTX lærstøvel. UGC solen har også enorm god gripeevne på selv vått fjell. De er vel relativt dyre ca. 2300.- men har de på 4.de året, og de holder forhåpentligvis et par år til. Kanskje litt tung når den blir våt etter noen dager i vått terreng. Men ikke verre enn M77. Hadde også disse i ca 8 år etter militæret. Går og jobber på joggesko ellers hele året (ute), så jeg vet hva det er. Men får du 15-20 kilo på ryggen i Njardarheimen, ville ikke jeg gått med joggesko. ( Er
 10. Så du noen damer på Hardangervidda ?
 11. Ja, det er vel litt hemmelig, men det var i sydenden, ikke langt fra den store demningen. Albert
 12. Mye greiere med sluk eller spinner. Ei telskopstang til 300 kr. og noen billige sluker. Fikk masse stor ørret i Blåsjø i Juli. Måtte rett og slett sleppe ut de på under halv kiloen. Helt vannvittig ! Det værste var at vi åt oss kvalme på ørret, så det ble lite fisking de neste dagene på fjellet. Det er ikke nødvendig å fiske mer enn man klarer å spise opp. Men skal tilbake i den bukta" ei gang ! Kjydepaven ??
 13. Problemet med oppladbare batterier er at når spenningen faller og de er seriekoblet feks. i en jaktradio, virer ikke alle funksjoner som de skal. I min Icom-radio er det 6 stk aa batterier som er seriekoblet, og når spenningen kommer under 1,2 v pr. batteri, vil ikke radioen sende. Her er lithiumbatterier ypperlige. De holder spenningen relativt høyt helt til de er nesten tomme.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.