Gå til innhold
  • Bli medlem

PetterAF

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av PetterAF

  1. Har alltid med førstehjelpsutstyr, vindsekk, vanntett lommelykt med ekstra batteri, en liten kniv, fyrstikker med litt opptenning i en vanntett beholder, dopapir og litt paracord (perfekt hvis skolissene ryker).
  2. Jeg har den sekken og den har ikke hjelmfeste som de mindre versjonene. Veldig fornøyd med sekken, det eneste den mangler er vel hjelmfeste og løst topplokk.
  3. Kjøpte samme sko og ski i helgen med magnum bindinger. Jeg er 176 cm og ca 72 kg. Gikk for ski på 190 cm. Skal ut å prøve dem senere i kveld.
  4. Jeg har jaktversjonen av den, den heter vel friluft forest. Har brukt den mye i sommer og i høst. Jeg er veldig fornøyd med den.
  5. Jeg har hatt den klokka i 2 og ett halvt år nå og den har blitt brukt mye. En knapp har slutta helt å fungere. En annen knapp som skal lyse opp displayet har nå begynt å nullstille klokka hver gang jeg trykker på den... Reima har også blitt ødelagt. Høydemåleren har fungert ok men må kalibreres ofte. Kommer nok ikke til å kjøpe suunto igjen.
  6. Sitter her i 34 varmegrader og drømmer om vintertur selv. Planlegger en ukes tur fra Lillehammer til Rondane. Togstasjon både på Lillehammer og Otta, men må ha transport fra stasjon til fjellet. Turen går sånn ca i tregrensen og det er hytter i nærheten langs hele ruta.
  7. Mitt første innlegg her Kom over denne artikkelen i dag. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10014449
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.