Gå til innhold
  • Bli medlem

giltertinden

Aktiv medlem
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av giltertinden

  1. Jeg var bare innom å hentet noen varer jeg hadde bestilit på nett, så litt usikker, men jeg tror det var 09-1500 på hverdager:)
  2. Forrige uke bestilte jeg noen produkter i outleten på Brynje.no. Jeg valgte å hente varene i Larvik hos Brynje, der har de en liten outlet med mange gode tilbud. Så bor du Vestfold ta en tur innom Brynje i larvik, mange gode tilbud.
  3. Håper ikke jeg skremte deg til å kjøpe, men dette funker. Jeg handler mine trøyer i en veldig hyggelig butikk i Vennesla, Villmarksglimt. Her får du en handleopplevelse og Jan som driver butikken er som et leksikon når det kommer til utstyr og bekledning. Var min far som puttet på meg trøyene etter å ha blitt overbevist av Jan. Forresten, har noen testet Brynjes Wool Themro light? Denne er testet i siste utgave av Villmarksliv og har fått god omtale . Faktisk har de testet den i 150 døgn, kanskje verdt å prøve den .
  4. Jeg har selv benyttet Brynje Super Themro i mange år, både privat og utlevert i forsvaret. Super Thermo er som tidligere beskrevet syntetisk, har også prøvd Brynjes Wool Thermo (ullnetting) men jeg liker Super Thermo produktene best. Fukttransporten er bedre enn i ullnetting, jeg har aldri blitt kald i disse produktene. Bruker de både til trening og tur. Har flere venner som guider for ulike selskaper, disse har benyttet produktene på Grønland og på Sydpolen (og mange andre kalde steder). Årsaken er den gode fuktransporten og luftlaget nettingen skaper. adde den syntetiske nettingen vært ubrukelig og man hadde blitt kald, hadde nok disse aldri benyttet produktene, heller ikke forsvaret. Men i dag er det mange som mener at ull er enste som gjelder. Er enig at ull er topp, men utenpå en syntetisk netting.)
  5. Hei. Fikk nyhetsbrev fra Sportsnett i går, der omtaler de en ny ullnetting fra Brynje http://sportsnett.no...id=5039&cid=243 Har noen testet den?
  6. Har bare brukt den i noen uker, men ikke noe slitasje enda, men det kommer nok er jo et ullprodukt. Kan se hvordan den blir etter denne sessongen- Jeg ser for meg at dette også er et flott plagg i sommerfjellet
  7. Da har jeg testet min Brynje micro trøya i snart tre uker. Trøya er finmasket (ca 1/5 av Brynje Super Thermo netting) og består av 80 % merinoull (17,5 micron), 20 polyamid, jeg synes denne kombinasjonen er meget god. Ulla er såpass fin at jeg aldri har hatt noen fornemmelse av å klø, samtidig er den utrolig myk og behagelig. Den tørker raskere enn mine tette ulltrøyer og er faktisk varmere. Jeg har brukt den mye til trening og hatt den med på en 3 dagers tur, under tredagers turen var det 15 minus, jeg prøvde da å ha Brynje Super Thermo netting nærmest kroppen og micro nettingen som lag nummer to. Dette var en veldig god kombinasjon som jeg anbefaler, god fukttransport, og varm. Selv om det er en del kunstfiber i nettingen, er ikke lukt noe problem. Er det andre som har erfaringer med dette produktet?
  8. Bra ide. Spennende om du prøver Brynjne sin nye ullnetting,http://www.fjellsport.no/brynje-classic-original-shirt-sort.html jeg har selv ikke prøvd den, men jeg har troen, og jeg har gode erfaringer med super thermo og arctic fra Brynje. Kjøpte selv Brynje micro ullnetting for en stund siden, og den fungerer bra, tørker ikke like raskt som en normal netting, men utrolig behagelig og fungerer topp til trening
  9. Hei. Enig i at netting undertøy er det beste, selv bruker jeg Brynje Super Thermo. Syntet netting i Meraklon, tørker ekstremt raskt og god fukttransport. Ullnetting blir for vått for min del.
  10. Da har jeg kjøpt med en micro net shirt fra Brynje. Håper å få den før helgen. kan komme tilbake med mer når jeg har testet den en stund
  11. Må si Brynje kommer med mye nytt om dagen, (jeg følger med på facebook) Arctic heldress (to typer), Arctic combat shirt, micro ullnetting og nye spreke farger. Også rykter om at de kommer tilbake med grovmasket ullnetting (var vist på markedet for ti år siden). Kjøpte combat shirt før jul, er veldig fornøyd med den. Jeg har trent en del med den, både ski og løp samt gått ett par turer med sekk. Den er luftigere enn Arctic og det passer meg bra. Skal nå også kjøpe en micro ullnett og se hvordan den fungerer, er det noen som har testet den?
  12. Jeg fikk combat shirten i går. Rask levering og god service fra Miltrad. Den virker veldig solid, slik som de andre Brynje tingene jeg har. Har nettopp kommet inn fra skogen, her har det vært 4 minus og opphold. Brukte combat shirten under min norrøna trollveggen jakke, på ryggen hadde jeg en ti kilo tung sekk. Combat shirten sørget for at jeg ikke ble for varm på overkroppen, samtidig isolerte den godt på armene, nettingen på skuldrene fungerte godt med sekk (kanskje ubehaglig ved større vekt?). Nettingen som er syntetisk ga god fukttransport og tørket raskt Jeg ser for meg at den er bra til trening, spesielt ski og løping (skal teste imorgen ) passer nok også godt med en høy bukse som norrøna trollveggen eller en vindtett vest. Jeg ser for meg at dette blir en av favoritt trøyene mine, kanskje ikke så tøff, men veldig funksjonell:-)
  13. Den Aclima trøya er bra, men jeg liker syntetisk netting bedre siden den tørker raskere, har heller ikke noe stort problem med lukt. Jeg har nå kjøpt Brynje Combat shirt, håper den kommer om ikke alt for lenge. Bruker selv alltid netting på tur, men når det er 10 minus eller kaldere blir jeg alltid kald på armene (orker ikke ha på meg noe mer under skalljakka enn netting , svetter for mye) så tror denne kombinasjonen vil sikre meg god ventilasjon på Bryst / rygg samt isolere armene bra. Ser også for meg at den funker bra sammen med Trollveggenbuksa til vårens toppturer.
  14. Da har jeg bestilt fra Miltrad, håper å ha den om ikke alt for lenge. Miltrad kunne fortelle at den er produsert i de samme materialene som Brynje Arctic, altså at nettingen er av Meraklon (polypropylen) og det tette laget er ull. Jeg har selv bruk Brynje Arctic en del, men den blir ofte for varm, så tror dette er et godt alternativ. Er helt enig i hva du skriver med tanke på syntetisk, men syntetisk netting er noe annet enn tett syntetisk undertøy. Syntetisk netting ventilerer godt ved aktivitet, holder godt på luft når man er rolig og tørker ekstremt raskt (snakk om minutter). Brynjes Super Thermo netting er lik som nettingen i Arctic og den har jeg aldri fryst i.
  15. Det er jeg enig i, så ser de ut til å ha mange fornøyde kunder. Ser for meg at den brynja ser bra ut når man bærer tung sekk eller drar pulk.
  16. skal gjøre det. Har du handlet fra Miltrad før?
  17. Heisann Hva tror forumet om denne? http://www.miltrad.no/page.jsp?ref=nyheter〈=no Tenker jeg skal kjøpe meg en
  18. Hei Både Brynje og Aclima lager bra netting. Men det er litt forskjell i kvalitet og produksjon. Brynje strikker med to tråder, mens Aclima kun strikker med en, dette gir en forskjell i elastikk, tykkelse og slitestyrke. Virker kanskje ikke som verdens største forskjell men man merker den. Brynje super Thermo og Aclima coolnet er laget av samme syntetiske fiber, merakon. Brynje classic original og Aclima woolnet er ullnetting, er noe mer kunstfiber i Brynje sin. Jeg har selv brukt alle fire og vil si at jeg liker Brynje Super Thermo best, dette fordi denne er mykest og mest elastisk. Syntetisk netting tørker raskere og gir mer varme enn ullnetting. Jeg synes ullnetting virker kald og klam dersom man stopper etter høy aktivitet, noe som ikke skjer med den syntetiske. Eneste minus med syntetisk er som tidligere nevnt lukt, men den blir man fort kvitt ved vask (kan vaskes på 60). Brynje selges hos, sportsnett, oslo sportslager og fjellsport og sikkert mange andre.
  19. Heisann. Er det noen her inne som har tips til gode sportsbutikker i Stockholm?:
  20. Bergans sekken din er iallefall ikke produsert her i landet, enten i et østblokkland eller i Kina.
  21. Hvilke arbeidstøyprodusenter tenker du på? Helly Hansen produserer alt utenfor Norge, det samme gjør Devold, Janus har fortsatt en del i her i landet men flytter mer og mer ut.
  22. Alle produsentene utvikler og tester sine produkter her i landet., i tillegg til kostnader er også tilgang på kvalifisert arbeidskraft en årsak til at produksjonen er flytte ut. Tviler på at kvaliteten over tid har blitt dårligere, men flere produsenter har nok opplevd at det har forekommet flere reklamasjoner rett etter at produksjonen er flyttet.
  23. Hei. Det er vel ingen eller veldig få som fortsatt produserer i Norge. Dale er vel en av få som fortsatt har produksjon her i landet. Brynje var en av de siste som flyttet ut, de flyttet vel i 2004, de produserer i Polen idag. Aclima har ikke søm i Norge med srikk av stoff, siden søm er det som koster ved produksjon, har så og si alle flyttet dette ut. http://dt.no/nyheter/n%C3%A6ringsliv/kroder-bedrift-aclima-setter-salgsrekord-i-kulda-1.3041822 Janus har fortsatt det meste av sin produktsjon her i landet
  24. Hei. Da har Brynje fått inn de nye skalljakkene sine, snakket med de for ett par dager siden. Så da bare venter jeg på at min nye jakke skal komme i posten:p
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.