Gå til innhold

Staffberg

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Staffberg

  Holdbart, tynt ullundertøy

  Jeg hadde sportsbutikker tenkte på og prøvde å komme på sportsbutikker i Trondheim med de navnene. Jeg fikk tid til en tur til XXL og handlet Iris, det er det eneste ingen har hatt noe mot. Kanske fordi få har testet det? Jeg har hørt en del bra om det tidligere også. Dessverre var herremodellen bare i set med stillongs, men jeg sliter nok ut mine gamle stillongs etterhvert. Blir spennende å se mot slutten av sommeren om de har holdt bedre enn min gamle Devold.
 2. Staffberg

  Holdbart, tynt ullundertøy

  Takk for mange raske svar. Burde kanskje ha presisert at det må ikke være 100 % ull, litt syntet for å bedre holdbarheten er ikke noe problem. Om Icebreaker ikke holder bedre enn Devold skal jeg nok ikke prøve det, jeg har dårlig erfaring med Devold. Janus har jeg hørt en del bra om tidligere, dessverre rekker jeg nok ikke en tur til de stedene der man finner COOP sport. Dovre, virker bra, men dessverre trur jeg ikke man finner noen av butikkene i Trondheim som Trango nevner.
 3. Staffberg

  Holdbart, tynt ullundertøy

  På lenger turer liker jeg best å gå med tynt ullundertøy på overkroppen. Problemet er bare at de fleste tynne ullundertøy raskt går i stykker, spesielt om man går med ryggsekk. Er det noen som har erfaring av hva som holder best og eventuelt hvor man finner det merket i Trondheim sentrum?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.