Gå til innhold
 • Bli medlem

MatsHJ

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  98
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MatsHJ

 • Rang
  Kjøttvekt
 • Bursdag 21. okt. 1986

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

761 profilvisninger
 1. Takk for svar - da får vi avvente å se, og heller ha noen alternativer i bakhånd. Ruta er på langt nær satt, hadde tenkt å gå etter forholdene og heller legge ambisjonene om mil igjen hjemme. Vi er ikke storforlagne, fiskevann og gode teltplasser holder i massevis. Mats
 2. Hei lokalkjente. Hvordan er forholdene i for en ukes fottur i Børgefjell juli måned vanligvis? Mvh. Mats
 3. Hadde jo naturligvis gjort ting veldig mye enklere med en slik løsning. Ser dog et lite eventyr i det å bo i en bil såpass lenge (to skolesemester), når det eneste man eier er alt for mye skamdyrt turutstyr og potensielt en bil så kunne det vært moro å prøve. Muligheten for at man blir fryktelig glad i campus sine fasiliteter kunne jo også gjort at man ble ferdig med oppgaven til om ikke annet enn normert tid
 4. Bra tips - ja, det er den lange varianten jeg har vært på utkikk etter. Dog er det L1 som virker til å være den mest vanlige varianten på markedet. Fant en eldre artikkel fra Dagbladet som omtalte tema
 5. Takk for gode svar! Det var faktisk ditt svar fra 1-2 år siden som gjør at jeg inntil videre konsentrerer meg om en større Expert og hva som kan gjøres ut av den. Har en liten ide om at jeg skal klare noen vinternetter i den også - har du hatt noen problemer med ventilering i bilen? Eventuelt så får jeg moderere litt på vinduer så jeg kan ha disse åpne når det også regner/snør. Muligens kan det være lov å lure inn noen risthyller ( [Hidden Content] ) som er lette å fjerne om inspektøren skulle ha ønske om å titte inn.
 6. Noen som vet noe om regelverket rundt det å bygge om f.eks en større varebil med seng etc? Tenkte jeg skulle ta kontakt med Statens Vegvesen ifbm innredning av en Expert..
 7. Takk så mye for godt svar! Det er ikke storartede naturfenomener jeg har tenkt til å fange med kameraet, det er mer et personlig perspektiv på ting som skal fanges. Angående action-kameraet så er det tenkt til å brukes i den sammehengen du nevner, rett og slett for å få med noen sekvenser av skikjøring, sykling m.m som krever frie hender.
 8. Liten liste over de her hos komplett: [Hidden Content] Får dem ikke akkurat kasta etter deg, så om du skal ha endel så blir det da litt penger av det..
 9. Det kunne vært et alternativ, ja. Regner med at accessoriene fra tidligere kamera fungerer med de nye også? Så jeg slipper å kjøpe en masse nye fester m.m om det ble alternativt..
 10. Til opplysning: Jeg har sett på et kamera fra Panasonic: Panasonic hc-x920
 11. Det har jeg lurt på også! Den eneste jeg vet om er: [Hidden Content]
 12. Hei, Som overskriften tilsier så ønsker jeg noen tips vedrørende hvilke videokamera jeg bør gå til anskaffelse av. For å gi dere litt mer kjøtt på beinet, så tenkte jeg kunne beskrive bruksområdet jeg har sett for meg: 1) Jeg ønsker et videokamera for å dokumentere korte og lange turer på ski og til fots. Vekt og batterilevetid er noe jeg vil prioritere. I ettertid så skal bildene redigeres. 2) Planen min er å kjøpe meg det nyeste Countour kameraet. Har riktignok ikke 4k som det nyeste GoPro, men jeg betviler at jeg behøver det. Dessuten er prisen litt mer fristende. Til slutt
 13. Er det mulig å få tak i produsent/rettighetseier av filmen? Kunne eventuelt lastet den opp på Youtube, Vimeo e.l
 14. Godt tips, det tenkte jeg ikke på i forbifarten. De sa at jeg kunne få sende den tilbake kostnadsfritt om den ikke kommer innenfor dato. Fjellsport var noe dyrere, men da får jeg i hvert fall pakken til normal tid.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.