Gå til innhold
 • Bli medlem

nb85

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. hei Jeg vet ikke helt hvor du tenker å gå, men sjekk denne linken: www.senorge.no mye god info der ( for min del litt deprimerende info iom at det er -mye- snø vest på vidda:/ )
 2. mener du da fremkommelig slik at man -kan- klare det, eller som at det er ok for normale(slitne) mennesker?
 3. nb85

  Kystriksveien

  gikk litt fort der, 15:)
 4. nb85

  Kystriksveien

  Veldig bra! Ps: 0:24 ut i episode har du filmet huset til foreldrene mine:)
 5. hei Jeg og en kompis har lenge planlagt gå fra Bergen til Oslo, med start i midten av juni. Ser imildertid på senorge.no at det er dystre utsikter (ift snø) på strekningen Kinsarvik-Dagali(ish). Er det virkelig 200-400 cm HELDEKKENDE snø der oppe, eller hvordan er det? Noen som har vært der oppe i det siste?? Hvilken grad av snøsmelting kan vi regne med i løpet av de neste tre ukene? Er pinlig klar over at vi burde ha gått turen på andre siden av sommeren. Noen som evt har andre ruter som er fornuftige, hvor man slipper unna den verste snøen? Hvordan er T-stiene me
 6. En ting til. Hvis du ikke liker mekking av sykkel er det jo helt åpenbart ( for min del i hvertfall) at du ikke bør kjøpe brukt. Det er også greit med det "lille ekstra" forbrukerkjøpsloven gir deg av vern ved kjøp av ny sykkel, kontra kjøpsloven som gjelder for bruktkjøp.
 7. hei! jeg har fjorårets utgave av den Zing´n du linker til fra sykkelbutikken. Denne: [Hidden Content] Holdt på å kjøpe den delux greia, men lommeboka sa desverre nei:/ Uansett, hvis du går for den Zing Deluxen fra sykkelsenteret kan jeg ikke tenke meg annet enn at du blir fornøyd. Den har jo faktisk nesten full 105 gruppe, noe som faktisk er mer enn du "trenger". Jeg kjører Sora og det funker helt greit, ikke über presist, men funker flott hvis du får justert det skikkelig. Mye sykkel for pengene er det i hvertfall. Det er jo litt stas med ny sykkel også, selv om man
 8. på de siste turene jeg har vært på har jeg benyttet meg av et stort kubbelys, stående nedi en av kjelene jeg har med meg:)
 9. noen som vet forskjellen i forbruk på en 111t med tennvæske(blåtind) kontra fritidsparafin?
 10. Mye god info her, takk for det:) Nå skal det sies at jeg er innhaver av en gammel 8R, samt at jeg har kjøpt en 111T av en kar her på forumet. Så vinterfyring vil nok foregå med en av disse. Ble til at jeg kjøpte en slik gassbrenner på xxl, så får jeg bare prøve meg frem utover høsten..Mulig det bare blir en ren sommerbrenner, om den ikke fungerer 100% om høsten er egentlig ikke verdens undergang. Når den ikke koster mer enn en liten tur på byen synes jeg den er verdt å prøve:)
 11. Da er jeg tilbake fra en flott tur! Tok toget fra Bergen fredag kl 17:10, og ankom Dale ca 50 min senere. Etter en liten tur innom den lokale Coop´n gikk turen rett opp fjellsiden fra gamle Dale fabrikker, i retning Dalestølen. Den første campen ble plassert litt nord-vest for Dalestølen. Dag to gikk vi videre over Blåfjellet og Storafjellet, ned til Tverrdalsvatni, og tilslutt ned Tverrdalen mot Herfangsvatnet. Ved Herfangsvatnet avsluttet vi den lille dagsmarsjen og laget oss en skikkelig camp, med god mat og drikke. Fisket ørret til dessert:) Dag tre gikk vi forbi
 12. høhø! Hva var feil med den Rune? Greit nok at det er gass, men i disse "metroseksuelle" tider, er vel en gassbrenner kanskje ikke det verste man kan i sekken?
 13. Det var det jeg trodde. Litt råtten å skrive i bruksanvisningen at man MÅ bruke Coleman gass, når man faktisk ikke må det:/ Hvertfall når den er betydelig mye dyrerer enn f.eks Biltema sitt alternativ. 230 eller 250 g Coleman på xxl= 69kr . 450 g på Biltema = 69 kr Noen som har erfaring med denne brenneren forresten? Virker jo som et ok kjøp til under 300 kr:)
 14. Fant denne på XXL [Hidden Content] Synes det virket som et ok kjøp. Det jeg lurer på, MÅ/KAN disse kun brukes sammen med coleman sin gassbokser.?Det ble mer eller mindre antydet i bruksanvisningen. Hva tror dere?
 15. Takk for alle råd:) Turen kommer til å starte i Dale i morgen kveld, tar toget fra Bergen i 5 tiden. Statser på å komme et godt stykke opp mot Blåfjellet før vi camper for natten. Kort fortalt er planen å bevege seg mot Storafjellet og videre nedover mot Eikedalen. Statser på at vi treffer på en buss som går i retning Bergen:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.