Gå til innhold
 • Bli medlem

Haakon-koi

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Haakon-koi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Er det noen som vet hvor mye snø det er i Jotunheimen, ved området rundt Skogadalsbøen?
 2. Takk for svar! Det blei det teltet
 3. Hei! Jeg vurderer å kjøpe meg et MOUNTAIN HARDWEAR EV3, og lurer på om det er er noen som har erfaring med det teltet?
 4. Er det noen som vet noe om snømengden og om det ligger is på vanna rundt 1000 moh i Børgefjell?
 5. Mora kniver tåler ikke mye. De ruster veldig lett og det blir fort hakk i blaet. Så en mora kan ikke samenlignes med en Brusletto, Helle og Strømeng.
 6. Jeg har med meg noen ordentlig lette joggesko når jeg er på tur. Når jeg har kommet fram dit jeg skal vere er det deilig og ta på seg noen lette joggesko. Det er kontraster fra fjellstøvlene!
 7. Du får ikke noe særlig bedre telt enn Nordmarka 2 vis du skal øke med 1000 kr. Nordmarka 2 er et telt der du får veldig mye for pengene. Jeg ville heller betalt 5000 tusen for et ordentlig vintertelt og brukt Nordmarka 2 som et 3 sesongs telt.
 8. Det er ikke akkurat det teltet jeg hadde valkt på vinterturer, men det er et bra sommertelt.
 9. Nordmarka 2 er et veldig bra telt som du får veldig mye for pengene. Det er utstyrt med reprasjonsaker til duken og stengene. Det jeg ikke liker med det er at det er lavt under taket og at det er liten plass til to voksne.
 10. Hei! Jeg har ingen erfaring med cold steel, men jeg kan anbefale deg å kjøpe Brusletto. Brusletto har god kvalitet på knivene sine og det skal mye til for at den ruster. Det er mange forskjellige typer å velge mellom, så du burde se hvem av typene som passer best i hånda di og hva slaks bruk du skal ha den til. Den Brusletto typen jeg liker best er Brusletto Bamsen. Hvis du skal kjøpe deg en knivsom er billig og bra så anbefaler jeg deg og kjøpe Bruslettokniven. Den kan brukes til alt, den har et bra håndtak og den er robust. Du får mye for pengene hvis du velger Brusletto.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.