Gå til innhold
 • Bli medlem

kenholte

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei, Ser at du syns 45 l ble altfor stort. Jeg har selv tenkt på å kjøpe Gregory Targhee 45 eller Kode 42, og lurte på om dette er noe de fleste her syns er for stort. Har sett for meg at det er greit med de ekstra literen og heller komprimere det man kan når sekken ikke er stappfull.
 2. kenholte

  Ny skalljakke

  Hei, Jeg vurderer å gå til anskaffelse av en ny skalljakke og lurte på om noen har noen gode tips? Den vil bli brukt til allsidig friluftsliv; turer på fjellet, i slalombakken og toppturer på ski. Føler ikke at jeg trenger en til hvert bruksområde så er ute etter en jakke som fungerer til det meste:) Har sett litt på Norrøna trollveggen gtx men vet ikke om den kanskje ment for litt mer ekstremt friluftsliv? Tips tak imot med takk:)
 3. Tenkte å gå over finnemarka, og komme ned i Geithus.
 4. Hei, Jeg vurderer å gå denne turen gjennom marka til sommeren/høsten, men er ikke kjent i området. Noen som kan si hvor lang tid jeg evt bør regne? Skal gå alene eller evt sammen med hund. Og er det hytter eller koier man kan sove i eller er det best å ha med telt? Ser ikke ut som det er store områdene med sivilisasjon jeg må passere, så jeg ser frem til noen flotte dager i marka:)! Takker for svar!
 5. Ok:) Jeg er ganske liten og lett, ca 60 kg så satser på det ikke blir noe stort problem! Er fortsatt litt i tenkeboksen, men har vel fått bestemt meg for racer og kjenner jeg meg selv rett blir det vel kjøp i løpet av uka:) Det ligger nok an til at jeg gir Kona'en en sjanse, ser at den får ganske mye bra omtaler rundt om på diverse foraer...
 6. Takk for tilbakemeldinger! Noen som har noen konkrete synspunkter på den Kona-sykkelen fra sykkelbutikken? Ser at den er satt ned med over 3000, og den koster like mye på evancycles.com. Litt nysgjerrig på denne i forhold til Cannondale caad 8 spesielt:)
 7. Hei, Jeg har planer om å kjøpe sykkel i sommer, men vil ikke investere altfor mye siden det er første landeveisykkelen. Jeg kom over denne på nettet, og lurer på om noen av dere sykkelkyndige har noen kommentarer? [Hidden Content] Andre alternativer jeg har sett på er disse tre. [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] Dette forutsetter jo at jeg bestemmer meg for en racer, har og sett på et par raske hybrider, hehe... Skal ikke være lett:)
 8. Kjøpte de på MX-Sport Lagunen i Bergen. De hadde bare et par igjen, men kan evt hende de har i andre butikker.
 9. Nei, Dynafit Se7en Summits. Trodde jeg skrev det, men det stod bare som emne med liten skrift.
 10. Fikk et par for 1350,-. Har ikke noen erfaring med de, men har lest en del positive omtaler så gleder meg veldig til å få prøvd:)!
 11. Hei, Skal til Beitostølen i påska, og har i denanledning lyst å teste ut de nye fjellskiene. Vi er en gjeng som skal bo på hytte der, så er ute etter tips til en fin dagstur med fjellski (åsnes nansen). Håper på strålende påskevær og en knalltur:)
 12. Ok, Tenkte å gå Sæterdalen ja, og uten isøks og stegjern. Så da venter jeg nok en stund og tar heller turen i aug
 13. Hei, Jeg har tenkt meg på Hornindalsrokken i løpet av sommeren, men er usikker på forholdene der. Er dette en topp man bør ta sent på sommeren med tanke på snø eller kan man ta turen allerede nå?
 14. kenholte

  Slogen

  Hei, Noen som vet når Slogen er snøfri nok til at man kan komme seg til topps? Har så smått planer om å helgen 10-11. juli om det er mulig.
 15. kenholte

  Trolltunga

  Er det ingen som vet dette? Jeg skulle også gjerne tatt turen til Trolltunga, hehe.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.