Gå til innhold
 • Bli medlem

fjelltuppa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takker for flott innlegg:-)
 2. Takker for nyttig informasjon og tips.
 3. Signerer. Jeg kommer nok ikke til å spise dette medikamentet. Hilsen ei som gleder seg til å la ting gå i sakte tempo, særlig når man har en hverdag der ting skal skje i hurtig tempo.
 4. Tusen takk for kjempeinfo fra deg:-) Er nok veldig lurt å følge dine råd hva angår tempo. Skal gå til innkjøp av ei flaske antibact, salttbl etc. Så får jeg begynne å trene med sekk en gang uka fram til turen. Har gått fra Reinheim til Kongsvold med en 60 liter Berganssekk, den veide vel rundt 15 kilo. Håper på en del skiturer med sekk også før turen tar til. Så må jeg nok innom vaksinasjonskontoret før avvreise:-)) Tur rapport skal jeg skrive, ja. Håper jeg får tatt masse flotte bilder også Ha en flott kveld:-))
 5. Tusen takk for nyttige tips og gode råd . Jeg håper jeg klarer det, har nå meldt meg på en tur til Kilimanjaro gjennom Turistforeningen i Nord- Trødnelag, turen tar til først på februar 2011. Jeg trener hver dag, noen dager løping og andre dager raske gåturer. Går også mye der det er bratte stigninger. Jeg liker også å vandre i fjellet og har starta en ny hobby, samler på fjelltopper. Mye som frister:-) Sprek og klok, du:-))))
 6. Tusen takk for nyttig kunnskap. Virker veldig spennende. Hadde vært topp med en slik tur. Tenker endorfinene bobler etter endt tur:-) Sprek og tøff du som har vært der:-))
 7. fjelltuppa

  Kilimanjaro

  Hei, noen som har vært på Afrikas høyste fjell. Spent på hvordan man takler den tynne lufta.)
 8. Åååå... dette fikk jeg også lyst til å gjøre. Ser så flott ut. Tusen takk for nyttig informasjon og flotte bilder.
 9. fjelltuppa

  Nisje?

  Greit å vite:-)
 10. Flott opplevelse, veldig fine fjellrever:-))))
 11. Hei, noen som har besteget fokstuguhøin. evt har noen bilder fra toppen..;.) Har hørt at det skal være et rikt fugleliv, der du kan være så heldig å få se sjeldne fuglearter:-)
 12. Tenkte å dra rundt 20august. Takk for kjempe flott link. Hilsen Torill
 13. Tror nok ikke han mannen der stikker av med skattepengene våre, Nei.
 14. Dårlig gjort. Har møtt på snøhulemannen et par ganger på Juvasshytta, han pleide vist å ta en svipp tur opp til piggen alene som han sa. Han hadde mye kunnskap om saker og ting. Så la folk være som man er. Ikke fint å ødelegge for ham. Bra det finnes noen orginale også,alle trenger vel ikke å leve et A 4 Liv.)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.