Gå til innhold
 • Bli medlem

outdoorman217

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om outdoorman217

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Telemark

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. outdoorman217

  outdoorman217

 2. Hei. Veiene inn til tjernene du never er stengt med bommer, slik som de fleste skogsbilveiene i Finnemarka er. Å komme seg inn til fiskevann med bil er vanskelig i Finnemarka, men en ATV gjør saken relativ enkel
 3. Har tenkt til å prøve meg på å bestige Store Midtmaradalstind i påsken. Planen er å først komme meg til Stølsmaradalen, og i den anledning lurer jeg på om noen vet om broa over elva Utla er helårsbro slik at jeg kan gå opp Brendeteigen? Eller om den kun er der om sommeren.
 4. Har merket det samme selv, pleide å få 20-25% rabatt hos dem tidligere etter å ha forklart dem hvor mye penger jeg har lagt igjen hos dem. Sist gang jeg var innom butikken deres rett før jul og spurte om litt rabatt på et par Arcteryx hansker, fikk jeg bare kvalm og usaklig tilbakemelding om at de nesten ikke hadde noe å gå på, og at de derfor ikke kunne gi noe rabatt. Saken endte bare opp med at jeg ikke kjøpte hanskene, og at jeg har startet å handle alt turutstyr fra andre butikker som da blir billigere.
 5. Jeg har erfaring med MSR EVO Ascent. Har et par som jeg har brukt en del på dagsturer både i løssnø og på skare/isete underlag, og må si stegjernene under gir utrolig bra feste på glatta. De er ikke så store (kun 22"), men fungerer fint for meg selv når snøen er løs (er ikke så tung, veier 65 kg).En fordel med de er at man kan sette på ekstra "haler" (tilleggsutstyr) for bedre bæring i løssnø, slik at de blir 28".
 6. Arcteryx Bora 95. Utrolig komfortabel sekk som takler godt 25-30 kg. Hoftebelte og skulderremmer er meget behagelige, og hele sekken i seg selv er veldig slitesterk( har brukt min i over 30 dager nå, og den ser nesten ut ny). Jeg er 178cm og har rygglengde medium (eller regular som Arcteryx kaller det). Den er jo litt dyr, men kan fås til 25% rabatt på sportsnett til helga.
 7. Arcteryx Alpha sv burde holde til det meste. [Hidden Content]
 8. Jeg har selv en bora 50 og er meget fornøyd med den. Den koster jo vesentlig mer, men det får du igjen for i slitestyrke og bærekomfort. 15++ kg er ikke noe problem for bora 50. Er selv 174cm høy og str. reg sitter som støpt på min rygg.
 9. Har selv Nanok Domustrio og er meget fornøyd med det. Teltet er lett å sette opp, vindstabilt og har stort fortelt. Her får du mye telt for pengene.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.