Gå til innhold
  • Bli medlem

lulf

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

578 profilvisninger
  1. Merker jeg har mest trua på arcteryx bora 95, siden jeg allerede har satt meg så inn i den Det er godt mulig en 80 L sekk hadde fungert også, men siden jeg hadde 85 l (med sidelommer) så er jeg litt skeptisk. Ser på det som en langtidsinvestering, så det gjør meg ingenting å bruke litt penger på en sekk. Ser bora 95 passer i størrelse small (41-48 cm rygg). Målet i livet passer også bra. Virker litt rart med small, men må vel nesten stole på det. I verste fall får jeg prøve å få bytta den. Tusen takk for alle gode råd!
  2. Fikk anbefalt denne på sportsbua, men ble litt skremt av hvor mye de skulle ha for den (5500) + at det føltes litt overkill også Vurderer mest mellom den og arcteryxen nå
  3. Ser ut som min rygglengde går innenfor medium også. Ser det er tilbud på fjellsport.no også, så frister veldig å bestille. Kan vel i verste fall bruke angreretten om den skulle virke helt feil.
  4. Hei, Jeg har et problem med å velge sekk. Jeg er ca. 187cm, har ganske kort rygg (44cm ifølge arcteryx sine målemetoder), smale skuldre, og veier litt over 70 kg. Kjerringa (som har en bra sekk) og jeg drar ofte på helgeturer i telt, noen ganger opp til en uke i strekk. Både i skog og på fjell, sommer og vinter. Vi har 2 hunder, og er generelt dårlige til å pakke ('det er bedre å ha med for mye enn for lite'.) Om vinteren bruker vi pulk, så da det er ikke så store krav til kapasitet. Jeg har til nå brukt en utrolig dårlig lill-sport 85l sekk som jeg gleder meg til å pensjonere. Jeg sliter med å få plass til alt utstyret vi tar med i denne. Så, jeg har sett på følgende sekker så langt: * Norrøna para-ranger 120l. * Bergans alpinist 130l * Arcteryx bora 95 * Evt. en mindre sekk? Jeg har fått prøvelånt bergans viking 130l av en kollega, og den føltes grei. Jeg fikk følelsen av at sekken er bygd for bredere karer enn meg selv. Hadde også litt problemer med å få stilt inn rygglengden passe, og fikk ikke sekken ordentlig inntil med mindre jeg ofret litt støtte i hoftene. Hvilke sekker er det verdt at jeg prøver ut i butikk?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.