Gå til innhold
  • Bli medlem

elmstreet

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av elmstreet

  1. Bitihorn - en fin ettermiddagstur. Topptur på over 2000m: Mugna, Rasletinden, Munken når du fra Valdresflya på en god dagstur. m (Parkering før vandrerhjemmet). Ingen smale traverser ala Beseggen.
  2. Etter ei uke i fjellet fra hytte til tytte (betjente) så kunne jeg sagt at jeg følte meg flådd, for prisnivået på ei uke i syden er nok mye lavere.... men jeg sier det ikke. For jeg trives bedre i fjellet og denne formen for chartertur passer meg bedre. Visste du at de som bestyrer hyttene (til dnt Oslo) i stor grad baserer sin inntekt på den maten du kjøper (frokost/lunsj/middag og en og annen pils). Betalingen for overnattingen er det stort sett eieren som tar, dvs dnt Oslo. Ellers så kan det meldes at «DNTs tilbud er ikke finansiert av statsstøtte, men av medlemskontingent og betaling.» dnt mottar ellers noen Extra-kroner og Olav thon pleier også organisasjonen med midler i mellom. At prisnivået på Kikut oppleves høyt kan sikkert være riktig det, men å si at det utnytter en monopolsituasjon. Prisene på aker brygge er også høye, men ingen monopolsituasjon. Og med det spør jeg hvor ofte dere er på/eller må gå til Kikut i løpet av sommern/vintern- marka har da gode muligheter for variasjoner. et antall turer gir ikke det store utslaget. Gjørn det det prøv heller narvesen på hjørnet - de har kunder hver dag hele døgnet - de har de ikke på kikut. Trekk pusten, kom dere på tur og slutt med sytinga!
  3. Nå er det riktignok blitt 16-17 år siden jeg var i området på kanotur, men kunne like gjerne anbefale en tur i Foxen. Bengtsfors kan jo være et enkelt utgangspunkt. Eller så er det på norsk side gode muigheter i Øymarksjøen med start ved slusene i Strømsfoss. En flott tur nordover til slusebyen Ørje.
  4. Det finnes flere alternativer som ikke koster stort til dette bruket. https://www.jula.no/grillbotte-280-mm-131540 http://www.landmann.no/grill/campinggrill-elektrisk-grill/11504/grillbotte/
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.