Gå til innhold

fjellgeita ved sfjorden

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fjellgeita ved sfjorden

Nylige profilbesøk

259 profilvisninger
 1. fjellgeita ved sfjorden

  Planlagt barnetreff til våren?

  Er lenge til ennå.... Mye kan endres til den tid. Mulig det er bedre med sommeren med oss og. 😉 Den som venter får se. 😄
 2. fjellgeita ved sfjorden

  fjellgeita ved sfjorden

 3. fjellgeita ved sfjorden

  Planlagt barnetreff til våren?

  Så kjekt med respons da. 😀 Om det er enda eller fra øst tenker eg Skjåk området som en fin plass, å det skal være en plass hvor det er mer stabilt med lite nedbør. Bare tanker ingen faste planer.... Grotli.... Barna våre er 7 og 10 år. Vært med i fjella siden før beina bar de. Er ennå ikke falt av lasset, men vi trenger mer å strekke oss etter. Målet i år er flere overnattinger i telt, fiskestang og bålkos. Å få pappen mer interessert. 😉 Fikk han med på tur i fjor sommer da, han og eg var å testa i indre Sogn, gikk fuglesteget kun for dagsturen sin del. Anbefales forresten. I år skal vi ha ungene med opp dit, overnatte på huset der oppe.
 4. fjellgeita ved sfjorden

  Planlagt barnetreff til våren?

  Lurer på om det er flere som lurer på om det er tenkt på noen Barnetreff fra FF til våren? Vi bor langt vest, men kan strekke oss inn Sognefjorden. Kanskje vi er en gjeng sogninger her inne som kan samles f.eks?
 5. fjellgeita ved sfjorden

  Dovrefjell Active bukse, korleis er desse i str?

  Hei og hopp! Før 2 posteren i går gjekk det opp for oss vaksne i huset at kidsa driver jaggu å veks enno. Har eldstepoden som må ha seg ny fjellbukse. Nokre sjelar her inne som har erfaring med Dovrefjell sin active bukse til ungane? Stod null info ang lengde på beina o.l på nettbutikken, guten bruker str 10 i vanlege kle, str 12 kan fort bli heftig stort om dei er store i str. Erfaring korleis desse er i str?
 6. fjellgeita ved sfjorden

  Kokeapp...

  Er til bruk når vi er på stølen og ved teltovernattinger..
 7. fjellgeita ved sfjorden

  Kokeapp...

  Nokon som har ein slik ein? Gode/dårlege erfaringer? Å så luret eg på kva gass eg eventuelt bør kjøpe til denne.. Blir nok brukt både vinter og sommer.. Veit det er forskjellige typer gass for årstida, men eg lurer på kva merke eg må ha på gassen til denne.
 8. Og no kjem nok Besseggen som forslag. Men no har det seg sånn at uansett kva eg har prøvd av rappelering, zip-line og klatring i fjellet, og eg ser jo at eg lever enno, så sitter høgdeskrekken på lur og skal sabotere det er vil gjere. Om du ikkje kan bekrefte at Besseggen er BREI på eggen, og det ikkje er omtrent stup utfor når du går opp eller ned, så skal vi IKKJE gå Besseggen. Sjølv om eg har sinnsjukt lyst... Men er jo heilt sikkert andre flotte turar i området, kan du anbefale??? Har hørt at det er en topp til som er minst like fin som Bessi, men eg veit ikkje namnet? Gjere du? Eg er ei fjellgeit og bukken er vel ikkje så langt bak han heller for å vere verdi bukketittelen. Skal på tur utan ungane snart, og har då tenkt oss til Beitostølen. Ha base på campingen der.
 9. Tenkte om ei god veke. Skal ha med bæremeis til minsten, så han kan ta pause når han sjølv vil. Reiser med campingvogn, så må bli dagsturar. Nokon som har nokre gode tips til flott utgangspunkt til flotte turar på vidda?
 10. fjellgeita ved sfjorden

  Veiledning til et bra telt for småbarnsfamilie. barna er 2.5 og 5 år.

  har sett på det helsport gimle, og et fra bergans. (husker ikkje navnet i farten. Men er no til 4 stk. Er "tunneltelt" i alle fall. Pris har eg ikkje sett på veldig på enno. Vil sjå kva som er på markedet først. Men telta deke bruker, korleis er vannsøyla på dei? Og er dei tette om deke ikkje herjar med duken når det regnar ute? Er ikkje biltelt vi vil ha, blir nok ho mor som må bære det med seg, siden han far tar meisen.
 11. Vi vil ha et telt som er plass til alle 4 i et soverom, men gjerne ha to soverom så mamma og pappa kan ha et oppholdsrom på kvelden før leggetid, så vi kan rømme vekk frå eventuell mygg. Skal vi gå på stølen her, så er det BRATT, så teltet må helst ikkje vere så altfor tungt. Ser at vannsøyla ligger på 3000mm. Er dette bra på et telt? Vi føler at det kanskje er lavt??? Både vi store og ungane er godt vandte med å gå i fjellet, men i sommar blir det debutt på ungane på å telte på turane og. Kom med råd og tips ang telt. Og gjerne tips om gode soveposer til ungane.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.