Gå til innhold
 • Bli medlem

spirrevipp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om spirrevipp

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg kjøpte ipod touch mer eller mindre på impuls for en tid tilbake, og nå har jeg snublet over denne. [Hidden Content] Er det noen her som har erfaring med denne kombinasjonen? Brukervennlighet osv?
 2. Har ei langhåra schäfertispe på drøye 10 år. Det har vert en suveren turkamerat i mange år, men jeg merker at alderen begynner å tynge. Derfor slipper hun kløv og turene blir litt kortere enn i hennes "glansdager", men hun henger fortsatt godt med etter 5-6 timer. Jeg har såvidt begynt å se etter "arving" og det er mye som tyder på at det også blir schäfer.
 3. Med ditt "nick" bør du absolutt vite hvor Feren og Forra er Feren ligger i Meråker og Forra starter i Feren, videre gjennom Forramyrene og ender til slutt i Stjørdalselva like øst for Hegra. Så langt jeg vet er det stort sett de øvre delene av Forra som egner seg best til padling. Feren kan være skummel og det skal ikke mye til før den går stor hvis vinden kommer fra riktig (eller det kan være bedre å si "feil") kant.
 4. Med ditt "nick" bør du absolutt vite hvor Feren og Forra er Feren ligger i Meråker og Forra starter i Feren, videre gjennom Forramyrene og ender til slutt i Stjørdalselva like øst for Hegra. Så langt jeg vet er det stort sett de øvre delene av Forra som egner seg best til padling. Feren kan være skummel og det skal ikke mye til før den går stor hvis vinden kommer fra riktig (eller det kan være bedre å si "feil") kant.
 5. spirrevipp

  Viking Hunter

  Jeg har ikke forhørt meg om det er mange andre med det samme problemet, så det kan hende jeg bare hadde ekstra uflaks.... Uansett bør du kjøpe skoene såpass tidlig at du får tid til å teste de grundig og gå de inn før du skal ut på tur.
 6. Nei, jeg har "skru-ventiler" i to hjørner på underlaget.
 7. Jeg har hatt down-mat i et par år nå, og har ikke opplevd at ventilene lekker ennå. Så langt har jeg ikke et vondt ord å si om underlaget. Behagelig å ligge på og isolerer godt.
 8. Det er rimelig mye stein og ur på veien. Jeg fikk i allefall en ny forståelse hva stein og ur er når jeg var der sist. 1 meter fram og 2 til siden..... Uansett tror jeg du får en kjempetur. Pass på sånn at du finner deg et par stødige støvler som passer foten.
 9. Jeg skulle også gjerne hatt en kombinasjon av Nova brenner og Omnifuel pumpe. Jeg vil gjerne ha mulighet til å stenge en ventil før slangen kobles fra pumpa slik det er på Nova'n. Jeg ser for meg at det kan bli små lekkasjer når man kobler fra slangen på Omnifuel'en - det er fort gjort at det er et lite trykk igjen på flaska. I dag har jeg pratet med forhandler og vi skal ta en prat over helga, det blir interessant å prøve en ny brenner/pumpe. Hvis problemene er de samme er jeg redd for at Nova'en blir liggende på hylla
 10. spirrevipp

  Viking Hunter

  Jeg hadde tilsvarende sko for noen år tilbake. Skoene var lette å gå inn, stødige, god gripeevne i sålen og passet foten min godt. MEN gummimansjetten/gummiforsterkingen som går litt oppover skoen løsnet der skoen bøyes når man går (over stortåleddet omtrent) Dette skjedde med to par, begge gangene under ett år etter at skoene var kjøpt. Enden på visa var at jeg byttet inn skoene i et annet merke og har ikke angret et sekund siden (takket være en grei forhandler, kostet ikke dette meg noe.)
 11. Jeg har mest tro på at det er lekkasje der drivstoffslangen går inn i pumpehuset. Slangen ser grei ut, den har riktig bøy. Men jeg ser den er både lengre og virker mykere enn på den gamle nova'en min uten at det trenger å ha noen betydning. Med en flaske som er omlag trekvart full bør det være nok luft i flaska til at drivstoffslangen ligger i lufta nå flaska snus på "off". For å sjekke dette ekstra løftet jeg opp flaska litt i bakkant slik at jeg skulle være sikker på at drivstoffslangen lå "over vannet". Slangen er såpass lang at den når nesten i bunnen på en 0,6 ltr flaske.
 12. Jeg kjøpte siste generasjon av Nova tidlig i mars 2010 og fikk prøvd den nå i påska. Tidligere har jeg brukt første generasjon av Nova i snart 10 år, og den har fungert knirkefritt så langt. Forbaulselsen var derfor stor når jeg skulle slokke brenneren ved å snu flaska på (slik jeg alltid har gjort, og som bruksanvisningen sier jeg skal gjøre), og brenneren ikke ville slokke/brenne ut. Normalt tar dette inntill ett min, men på den nye brenneren gav jeg opp etter 15 min..... de siste 10 minuttene virket det som den skulle slikke flere ganger, men fikk nytt drivstoff "i siste liten" utallige gan
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.