Gå til innhold
 • Bli medlem

runien

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vil tro at det er litt for tidlig å trene med en så ung hund. Bør nok vente til hunden er 1 år. Men går sikkert gteit å ha ting hengene etter hunden så lenge det ikke utgjør en belastning, men at hunden opplever det som lek. Da blir det nok lettere når du begynner med skikkelig trening.
 2. runien

  Helsport :-)

  Hadde ei natt med noe sterk vind og det gikk igrunn greit. Men har stor tro på teltet med de ekstra bardun festene
 3. runien

  Helsport :-)

  Tenkte eg skulle benytte muligheten til å skryte litt. Kjøpte meg ett ringstind 2 telt i år som eg har brukt på tur i Børgefjell. Må si at eg var fornøyd med teltet. Det eneste som eg savnet var noen ekstra bardun fester. Så eg ringte til Helsport for å høre om det var mulig å få sydd på ekstra fester. Svaret eg fikk var at det skulle de fikse for meg, var bare å sende inn teltet. Spurte så om ka det skulle koste. Ingen ting var svaret eg fikk!!!! Snakk om bra kundeservice:-) Mange som kunne lærte noe av Helsport tror eg:-)
 4. runien

  Viking Hunter

  Kjenner du til om dette er ett kjent problem for disse type sko. Har planer om å være 4 mnd på tur til neste år eg trenger ett par støvler eg kan stole på
 5. runien

  Viking Hunter

  Har kjøpt meg ett par viking hunter gtx. Til nå må eg si at det er noe av det beste kjøpet eg noen gang har gjort når det gjelder friluftsutstyr. De er stabile og har bra feste på sålen. Er også veldig god støtte i for anklene. Men det som eg lurer på er om det er noen som vet leve tid på slike sko. Tenker da på relativ hardt bruk. Vill slike sko kunne vare i 4 mnd med daglig bruk i fjell og skog. Da under forskjelige forhold. Noen som kanskje har noe erfaring me det?
 6. Vurdere selv å gå til innkjøp av dette teltet. Og har planer om å gå en lengre tur til neste år. (3-4 mnd) Kan da oppleve mye forskjellig værforhold. Hvor mye er "Overaskende mye vind"?
 7. Blir fra juni til september.
 8. Kan være du har for stor pose. Er mere luft som må varmes opp
 9. Sitter å vurderer om eg skal kjøpe meg ny pose, men er litt usikker på om eg skal ha dun eller fiber. Har lyst på dun på grunn av vekt og isolasjonsevne, men har planer om en 4 mnd tur til neste år så er litt usikker i forhold til at den kanskje vil trekke til seg en del fuktighet. Noen som kanskje har litt peiling på dette??
 10. takker for svar... Er enda lenge til en eventuelt tur, men god planleggen er alpha omega for en slik tur. Tips og erfaringer fra andre mottass med takk
 11. Blir nok de aller fleste døgn i telt, men kommer til å bruke turisthytter innimellom. Vi har diskutert det å bruke posten og bekjente som bor rundt omkring i norge til å oppevare utstyr slik at vi kan hente det etterhvert som forflytter oss nordover. Mat har vi ikke tenkt så mye på enda, men ser for meg at det blir en del dry tek, men ikke hele veien. blir jo proviantering under veis, så vil nok stikke innom steder for å handle mat
 12. Hei vi er 2 kompiser som har snakka om å gå Norge på langs. Enten til neste år eller om 2 år. Vi ønsker å gå på sommer og høst sesongen, da vi føler at det er finest å gå på tur. Spørsmålet mitt er da, Er d mulig å greie turen på 3 mnd og hvor mye bør man ha i budsjettet. Enn annen ting er Kart, hvordan få tak i det billigst mulig. Ut på tur aldri sur
 13. Den jakka som eg kjøpte har ikke komprimerings lomme, så har ikke foreløbig noe annet valg å bruke soveposetrekk. Men syns d fungerer bra så er veldig fornøyd eg. Takk for svar:-)
 14. Høres jo fornuftig ut det. Noen som vet kor lenge en slik jakke kan være sammen presset uten at det går utover egenskapene. Da i den forbindelse at den er godt sammen presset i sekken Kommer til å bruke en gammel sovepose pose med stramme bånd til å komprimere jakka.
 15. takk for svar. Vil det være stor forskjell på komprimeringen eller vil det være minimalt .. Da eg kjøpte jakka fikk eg beskjed om å ikke bruke vanntette pakkposer til å komprimere jakka i. *Hvorfor det egentlig?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.