Gå til innhold
 • Bli medlem

josbir

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Er egentlig lærsko jeg heller mot, da det er helst "vanlige" fjellturer jeg driver med. En og annen topptur blir det. Det er vel mulig å kjøre greit telemark med Voile 3-pin og gode lærstøvler også vil jeg tro.
 2. Voile 3-pin bindinger til disse skiene? Innvendinger mot dette noen?
 3. Forvarmer med 4t, brenner med 4t. Skjønner ikke vitsen med å drasse med seg rødsprit i tillegg.
 4. Jeg har 9dlx, og er 175cm. Jeg bærer heller noen ekstra gram, og velter meg i god plass og luksus når det er leggetid
 5. josbir

  Bergans dun

  Min er ca 1.5 år, kjenner ikke til problemet. Heller ikke de jakkene kompiser / veninner har. Gjør som nevnt over her, ta en tlf.
 6. Jeg er 175, og kjøpte Tyin-posen i 200 lengde. Det var jeg glad for. Når jeg kryper nedi posen og snører nakkekragen og slik at den sitter rundt halsen på meg, så har jeg ikke mer enn akkurat det jeg trenger i fotenden uten at jeg stanger borti med bena, for det skal man jo ikke. Jeg ligger helst på magen, og da blir jeg litt lengre enn 175 siden jeg ikke ligger på føttene horisontalt
 7. Festet mitt vertikalt på sekken, funket bedre synes jeg enn å ha det horisontalt enten under lokket eller bak på sekken. Vertikalt tar ingen plass i bredden. Forøvrig gått over til Exped, så da ligger det oppi
 8. Har nå fått testet Keron-teltet jeg kjøpte i tildels kraftig vestlandsregnvær og vind fra alle kanter. Medførte god strekk i duken, ettersom jeg bardunerte av all makt. Potta tett er det! Fra første dag. Meget fornøyd. Et kanontelt som holder det det lover.
 9. Bruker mye biltema gass på sommeren. men kun sommeren. ellers går det i bensin. Under høstjakta ifjor fikk jeg ikke varmet speilegget nok til at det stivnet engang ved bruk av biltema-gassen. da var det -4 grader. men elles er den helt topp, sålenge gradestokken viser over 8-10 grader.
 10. Den skråvinkelen du snakker om kan justeres enkelt med reimene som går fra toppen av skulderreimene og bak i sekken.
 11. Denne sekken kan justeres på i ukesvis om du først begynner. Jeg gjorde samme feil i begynnelsen med å ikke sette meg inn i mulighetene, og du verden for en sekk å bære når den er justert etter ditt ønske. Men, tar litt tid å sette seg inn i dette, faktisk. Jeg har aldri båret 45kg så lett som i denne sekken, i fjor høst etter en vellykket dag på hjortejakt i vestlandske lier
 12. Bruker 0,12 Fireline. Tynnere floker seg. Meget fornøyd.
 13. Har et Hilleberg Keron 3, rødt. Meget fornøyd Genialt telt.
 14. Innkjøpt. Underlaget krever 2-3 innpust før det blir skikkelig oppblåst. Da vil man ikke kjenne bakken (gulvet) under seg, selv om man sitter oppreist. Målene er 195x66x5. vekt 2,1kg. Pris 249.-. Ellers komfortabelt å ligge på. Ventil i metall, toveis. Litt "bråkete" materiale, men ikke mer enn at man glemmer det etter kort tid. Sammenpakket 66x22-25cm. (Testet på stuegulvet.)
 15. Det blir vel brukt mer enn 1-2 ganger i året ja, og vekten var 2100 gram, så veier litt. Men til kortere turer er det greit. Vil bli brukt inni teltet. Har Bamse selv, veldig fornøyd med det, tåler masse, og isolerer godt. Også prøvd meg på Downmat, som er helt konge. Men tenkte det hadde vært moro å prøvd noe i den helt andre enden av prisskalaen for å se å sammenligne.. Er det ikke brukende, så er 250kr lite å gråte over..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.