Dingsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  155
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jerven Hunter + sommerpose = vinterpose?

  Høres ut som du selv har beste løsning; teste det ut. Vi alle er forskjellige og fryser ved forskjellige temperaturer. Så slik du gjorde er nok det aller beste. Da finner du ut hva du selv er komfortabel med og ikke bare får et "synsing" svar her Hvor langt du vil strekke strikken er jo litt opp til deg selv og erfaringer du får på veien.
 2. "Å gå inn sko" - myte?

  Ikke rart det blir litt så som så.. Selv kan jeg kjøpe Clarks usett og gå med dem 24/7 uten problemer. Alle andre er et problem Ser ut som det er foten til den enkelte som er avgjørende. Selv er jeg litt i mot å gå inn sko, ser bare ikke poenget med det.
 3. "Å gå inn sko" - myte?

  My point exactly! Fant en blogg som tar for seg nettopp dette; https://www.walkezstore.com/blog/2016/03/26/myth-breaking-in-shoes/ De er ikke helt upartiske. Men det høres fornuftig ut.
 4. "Å gå inn sko" - myte?

  "Å gå inn sko" er det en myte eller fakta? Selv har jeg ikke gått inn sko siden jeg var liten og ble tvunget av foreldrene mine. Nå kjøper jeg sko som passer og går med dem uten noen som helst problemer. Faktisk er det sko merker jeg ikke trenger å prøve for jeg vet de passer 100%. Kan ikke huske sist jeg hadde gnagsår enda det har blitt noen mil både i natur og by/bygg. Så hva er tanken bak "å gå inn sko"? Grunnen til at jeg spør er at jeg skulle hatt meg et nytt par til vinteren, gjerne for ski. Og har så langt ikke lyktes i å finne et par og *vurderer* å gå med gnagsår en stund.
 5. Telt med stor T

  Det er ikke et telt! Det er jo et SLOTT!
 6. Telt med stor T

  Her har dere telt med stor T. Hvis dette ikke er sjefsteltet så vet ikke jeg; Uber teltet!
 7. Røverkjøp og gode tilbud

  Dette må vel være bra Exped SynMat HL Winter LW til 1199,- hos Fjellsport
 8. Valg av hengekøye

  Har selv Hennessy Explorer Deluxe Asym Zip. Men det blir alt for dyrt for å teste. Kjør billig test først! Ikke sikkert du synes noe om det og da er det greit å ikke ha brukt en formue på det.
 9. pulk

  Etter denne vinteren så er vi eksperter og kan uttale oss på dette også @Lofoten-Møring Vi må bare få inn litt erfaring først.
 10. pulk

  Akkurat det jeg også har konkludert med @Tor-Erik-L-77 Ergo teste først med billig barnepulk først. Ta delene fra denne og montere på pariserpulken om det blir aktuelt.
 11. pulk

  Måtte sjekke dette. Barnepulken min (Fjellpulken) veier 5,4 kg uten vindskjerm, ryggstø og drag. Og dette er en eldre pulk, orange farge. Så ikke noe ny motens p**s
 12. pulk

  Mener jeg leste det en eller annen plass her på forumet om denne løsningen. Og husker jeg ikke feil, så kostet det trekket 1500,- For dyrt for meg bare for å testet. Så jeg lot trekket være på og fjernet resten. Jeg ga 400,- for den pulken med drag. Skulle dette ikke funke så har jeg draget og da blir det straks rimeligere med en pariserpulk.
 13. Sort uke?

  Ser prisjakt.no var nevnt tidligere. Sjekk der FØR dere kjøper! Og hvis dere absolutt skal kaste penger ut vinduet så kast denne vei!
 14. Løsning for barduner

  Amen! Denne tråden ble jo bare en "tips til hvordan fikse en standard feil på Hilleberg telt" tråd... Kjøp Helsport så slipper dere å å grubble hele natten på hvordan dere skal fikse ditt og datt på Hillberg teltene!
 15. Juletur i Femundsmarka

  Hvorfor gå bortover når du kan gå oppover? Ta en titt på denne;