Dingsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ikke oppdater yr appen!

  Pent.no? Enten app eller på nett, så får du både yr og storm. 😉
 2. Nå var bildet på et lukket forum, turvenn.no, men fikk svar fra bruker om hvor bildet er tatt. Så for mitt vedkommende så er det løst. Men ser jo at dette kunne vært fint å spør andre som driver med det samme. Enten det er bilmotor, frimerker, bergarter eller steder. Samtidig så skjønner jeg dette med copyright. Jaja, godt det er slutt på pengeseddler, for der syndes det mye! Tenk på alle de kopiene!
 3. Threm-a-rest som tvinger deg til å velge land/kontinent først. Klikk igjen på linken etter at du har valgt så funker det
 4. Dere kan ikke mene at dette fortjener å havne på dynga?
 5. Exped og Therm-a-rest sammenlikning

  Forskjellen mellom Exped DownMat Winter LW og Exped DownMat HL Winter LW er at HL har antiskli på toppen så du ikke sklir av underlaget. Ellers har jeg ikke sett noe. Exped sier selv; " Next-to-skin comfort and anti-slip GripSkin honeycomb-pattern coating. Laminate is air tight and impervious to hydrolysis." Noen som har faktisk vekt på Exped DownMat UL Winter LW? Og hvordan får jeg lagt skjema inn som skjema i en post?!!
 6. Ja, stemmer. Ser nå at jeg burde ha visst bedre. Ser også at i slike situasjoner er det litt kjipt.
 7. Så hvis du @Espen Ørud poster et bildet på, la oss si FB, og jeg lurer på hvor det er. Sender deg en melding får ikke svar etter 1 år. Så linker jeg, eller kopierer bildet ditt og legger det ut her for å spør det samme spørsmålet; hvor er dette tatt? Har jeg da stjålet bildet ditt?
 8. Anbefalt Hengekøye Amok Draumr

  Denne har blitt diskutert litt Bare for en liten uke siden sist
 9. Just presis! Tenkt tilfelle: Du får tilsendt et privat bildet og vet ikke hvem som har tatt det. Men fjellsiden og utsikten som er på bildet ser veldig interessant ut. Hva gjør du for å finne ut hvor det er? Det er ingen geo data som følger med bildet. Google kan ikke hjelp, ei heller Siri
 10. Humor, nytt underforum for det?

  Påddebuå!
 11. Skulle jeg ønsket meg noe så må det være å kunne laste opp bilder som en lurer på hvor er i verden. Akkurat nå feks har jeg sett et bildet som jeg tror er fra Møre og Romsdal. Hadde vært kjekt om jeg kunne lastet det opp for å spør om hvor det er. Så jeg kunne dratt dit selv. Ser også at humor er nevnt. Må bare støtte det.
 12. Hva har du kjøpt nå!

  Endelig kom skattepengene! Og de måtte svis av før futen beskattet dem også. Kikket etter truger, men endte opp med: Nytt liggeunderlag, Exped DownMat HL Winter LW til en vill pris! Mitt Exped SynMat Winterlite 9 M er litt i minste laget Også ble det Helsport Gapahuk, isteden for kun stenger til mitt Fonnfjell. Vet ikke helt hva jeg skal med den siden jeg har staver til tarp fra før. Men helt sikkert et lurt kjøp! Ja, så ble det en dunjakke jeg fant på finn! Tror jeg sparte inn alle de andre ultralette smarte kjøpene på den jakken.
 13. Tenkte samme tanke når jeg gikk opp til Galdhøpiggen for et par uker siden. Liker konseptet, så jeg blir med!
 14. Hengekøye/hammock

  Diagonalt? Det kommer vel an på hvilke type køye det er snakk om. Uansett, hengut.no er fint
 15. Amok Draumr 3.0

  Takk. Da tror jeg at jeg dropper denne. Den fotenden ser ut til å være hele hengeøyas akilleshæl.