Gå til innhold

Dingsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  188
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vekt på telt og fotturer

  Synd, men sant
 2. Vekt på telt og fotturer

  Her er jeg ikke helt uenig! At det koster er vel ingen uenige om. Men at det skal koste så mye mer for å få vekten ned synes jeg er tull. Forøvrig så trengs jakke bukse osv uansett. Og har en vekt i bakhode når en handler så kan en få ned vekten på dette også uten å være nødt til å kjøpe nytt fra Norrøna. Forøvrig så synes jeg @Mareng har en fin tilnærming til utstyr; multifunksjon!
 3. Vekt på telt og fotturer

  Drit i regelen. Bare få ned vekten så du får gått deg den turen du vil gå, og være opplagt når du kommer frem så du kan nyte den!
 4. Vekt på telt og fotturer

  Igjen helt uenig. NatureHike er veldig rimelige telt som ikke veier mye. Sekk trenger heller ikke veie mye Bergans Helium feks. Soveposer trenger heller ikke veie mye. Så at ting på koste skjorta for at det skal være lett er bare tull. Ja, det finnes ekstreme tilfeller. Men for folk flest så tror jeg ikke at de trenger noe ekstremt heller. Det viktigste er at de er opplyst nok til å kunne ta avgjørelsen selv. FØR de springer på xxl og kjøper det billigste ( og gjerne tungt) de finner.
 5. Vekt på telt og fotturer

  Her er jeg helt uenig. For mengden, og da tenker jeg på de som ikke er ofte ute samt nye til naturen, trenger å bli opplyst for å kunne ta "rett" valg for seg selv. Jo mer kunnskap du har, jo bedre blir resultatet ut fra "dine" kriterier. Så blir mengden opplyst om å tenke på vekt tror jeg vi vil få flere ut pga lettere sekker/mindre stress. Tror ikke noen er uenige i at et stort familietelt stappet med alt mulig av duppedingser hadde vært fint å ha på fjellet, bare de slipper å bære det selv.
 6. Snøplugger fra eBay

  Har de samme selv. Funker som bare det, så sant det ikke er løssnø.
 7. Trenger hjelp til valg av Fjellski

  Prøvde det samme jeg også, ble mer forvirret enn klok. Men så kom jeg over dette:
 8. Kjøpte nettopp et par hefter ang friluft, og dette er en av de jeg fikk; Skiforeningens friluftsbok. Mener alt er om "marka" rundt Oslo, så feil landsdel for min del. Derfor selger jeg den videre. Håper noen kan gi den et godt hjem. Ang pris....det er opp til kjøper! Hvis du vil ha boken så sender jeg den til deg og du betaler det du vil til et kontonr. Pengene går til et privat initiert hjelpeprosjekt i Latvia. " Hei , takk for bet, den er generøs når du ikke er interessert i det ene heftet, men jeg takker. Vi er en gruppe som var m Sas julefly i 10 år, men som dessverre så at landsbyen Bene fikk flere vanskeligheter etter finans krisen i 2008, så vi fortsetter å støtte suppestasjon, pensjonister og den lokale skolen. Det er hyggelig for oss å bli så godt kjent m mennesker som lever under så anderledes forhold, og dessverre ikke så langt hjemmefra ."
 9. Snø og isforhold Hardangervidda 2017/2018

  Ikke all verdens med snø, fra 5 cm til en halv meter. Akkurat nok til at det går fint. Skare på toppen av løssnø. Tungt å gå uten om oppkjørte løyper. Så forresten ingen oppkjørte løyper
 10. Snø og isforhold Hardangervidda 2017/2018

  Vurdere å dra opp dit i morgen. Noen som har vært der i det siste? Ser ikke ut til å være så mye snø (så på webkamera tidligere idag), men forhåpentligvis nok til en tur på lørdagen. Tenkte å gå til Vassdalseggi.
 11. Hilleberg vindsekk

  Anbefaler å sjekke prisjakt.no 😉👍
 12. En ting som mangler her; gummihammer! Hvorfor? Jo, for å banke inn i knollen alle tingene den glemte å ta med. Som meg, kjøpte ny lue og hansker. Og, jepp, glemte dem i bilen. Da hadde det vært fint å hatt med hammeren!
 13. Helsport MIL1 LT Telt Grønn

  Men disse teltene er vel bare et lag duk? Det er ikke noe innertelt? Ser utrolig praktiske ut.
 14. Valg av hengekøye

  Er det mulig å vrenge køya? Slik at nettingen er under køya?
 15. Hva har du kjøpt nå!

  Var nettopp innom MX Sport på Mariero i Stavanger. Hadde ikke noe annet å gjøre der enn å bare kikke litt imens jeg hadde litt tid i mellom møter. Uansett, kom ut litt fattigere; 1800,- for en pakke med Madshus Glittertind + bindinger og sko
×