Gå til innhold
 • Bli medlem

Dingsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  194
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dingsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Synes jeg dro kjensel på henne 🤔 Flott dame. Synd jeg ikke er noen år yngre 😇 🤣 @Sovjetunionen
 2. Samme her, gammel Huawei, bruker telefonen hele tiden på tur. Musikk, bilder, gps, film osv funker alltid. Sommer som vinter. Men så at det ble dropp i vinter når det bikket -15. Så byttet batteri i dag da. Kun 75,- på ebay og tok meg 15 min å bytte. Tror nok de fleste som sliter med batteri kunne ha byttet så hadde nok telefonen vart lengre. Eller blitt en "tur telefon"
 3. Kommer sikkert en elektrisk variant med solcellepanel snart. Seriøst, dette er vel kanskje noe de har en del av i Danmark?
 4. Har selv nettopp avsluttet en sak som dette. ebay= 0 problem! Klagde til selger (som hadde blitt slettet) og fikk pengene dagen etter av ebay. Og da hadde det gått over 3 mnd. Ebay har max 90 dager, men i dette tilfellet så var det ikke noe problem.
 5. Her er jeg ikke helt uenig! At det koster er vel ingen uenige om. Men at det skal koste så mye mer for å få vekten ned synes jeg er tull. Forøvrig så trengs jakke bukse osv uansett. Og har en vekt i bakhode når en handler så kan en få ned vekten på dette også uten å være nødt til å kjøpe nytt fra Norrøna. Forøvrig så synes jeg @Mareng har en fin tilnærming til utstyr; multifunksjon!
 6. Drit i regelen. Bare få ned vekten så du får gått deg den turen du vil gå, og være opplagt når du kommer frem så du kan nyte den!
 7. Igjen helt uenig. NatureHike er veldig rimelige telt som ikke veier mye. Sekk trenger heller ikke veie mye Bergans Helium feks. Soveposer trenger heller ikke veie mye. Så at ting på koste skjorta for at det skal være lett er bare tull. Ja, det finnes ekstreme tilfeller. Men for folk flest så tror jeg ikke at de trenger noe ekstremt heller. Det viktigste er at de er opplyst nok til å kunne ta avgjørelsen selv. FØR de springer på xxl og kjøper det billigste ( og gjerne tungt) de finner.
 8. Her er jeg helt uenig. For mengden, og da tenker jeg på de som ikke er ofte ute samt nye til naturen, trenger å bli opplyst for å kunne ta "rett" valg for seg selv. Jo mer kunnskap du har, jo bedre blir resultatet ut fra "dine" kriterier. Så blir mengden opplyst om å tenke på vekt tror jeg vi vil få flere ut pga lettere sekker/mindre stress. Tror ikke noen er uenige i at et stort familietelt stappet med alt mulig av duppedingser hadde vært fint å ha på fjellet, bare de slipper å bære det selv.
 9. Har de samme selv. Funker som bare det, så sant det ikke er løssnø.
 10. Prøvde det samme jeg også, ble mer forvirret enn klok. Men så kom jeg over dette:
 11. Ikke all verdens med snø, fra 5 cm til en halv meter. Akkurat nok til at det går fint. Skare på toppen av løssnø. Tungt å gå uten om oppkjørte løyper. Så forresten ingen oppkjørte løyper
 12. Vurdere å dra opp dit i morgen. Noen som har vært der i det siste? Ser ikke ut til å være så mye snø (så på webkamera tidligere idag), men forhåpentligvis nok til en tur på lørdagen. Tenkte å gå til Vassdalseggi.
 13. Anbefaler å sjekke prisjakt.no 😉👍
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.