Gå til innhold

Dingsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  191
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dingsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Enable?
 1. Takk for tips!
 2. Hadde håpet at den var nærmere halvparten av det
 3. Hei Jan. Kunne du veid posen? Takk
 4. Selger min billett til Rondaståk 2018 (22-24. juni) pga det vanlige, det kom "noe" i veien Kjøpte den av en bruker her på forumet og ga 1500,- for den. Kan la den gå for 2000,- til prutere og 1500,- til andre
 5. Dingsen

  Turtrillebår

  Kommer sikkert en elektrisk variant med solcellepanel snart. Seriøst, dette er vel kanskje noe de har en del av i Danmark?
 6. Dingsen

  Hva har du kjøpt nå!

  Har selv nettopp avsluttet en sak som dette. ebay= 0 problem! Klagde til selger (som hadde blitt slettet) og fikk pengene dagen etter av ebay. Og da hadde det gått over 3 mnd. Ebay har max 90 dager, men i dette tilfellet så var det ikke noe problem.
 7. Dingsen

  Vekt på telt og fotturer

  Synd, men sant
 8. Dingsen

  Vekt på telt og fotturer

  Her er jeg ikke helt uenig! At det koster er vel ingen uenige om. Men at det skal koste så mye mer for å få vekten ned synes jeg er tull. Forøvrig så trengs jakke bukse osv uansett. Og har en vekt i bakhode når en handler så kan en få ned vekten på dette også uten å være nødt til å kjøpe nytt fra Norrøna. Forøvrig så synes jeg @Mareng har en fin tilnærming til utstyr; multifunksjon!
 9. Dingsen

  Vekt på telt og fotturer

  Drit i regelen. Bare få ned vekten så du får gått deg den turen du vil gå, og være opplagt når du kommer frem så du kan nyte den!
 10. Dingsen

  Vekt på telt og fotturer

  Igjen helt uenig. NatureHike er veldig rimelige telt som ikke veier mye. Sekk trenger heller ikke veie mye Bergans Helium feks. Soveposer trenger heller ikke veie mye. Så at ting på koste skjorta for at det skal være lett er bare tull. Ja, det finnes ekstreme tilfeller. Men for folk flest så tror jeg ikke at de trenger noe ekstremt heller. Det viktigste er at de er opplyst nok til å kunne ta avgjørelsen selv. FØR de springer på xxl og kjøper det billigste ( og gjerne tungt) de finner.
 11. Dingsen

  Vekt på telt og fotturer

  Her er jeg helt uenig. For mengden, og da tenker jeg på de som ikke er ofte ute samt nye til naturen, trenger å bli opplyst for å kunne ta "rett" valg for seg selv. Jo mer kunnskap du har, jo bedre blir resultatet ut fra "dine" kriterier. Så blir mengden opplyst om å tenke på vekt tror jeg vi vil få flere ut pga lettere sekker/mindre stress. Tror ikke noen er uenige i at et stort familietelt stappet med alt mulig av duppedingser hadde vært fint å ha på fjellet, bare de slipper å bære det selv.
 12. Dingsen

  Snøplugger fra eBay

  Har de samme selv. Funker som bare det, så sant det ikke er løssnø.
 13. Dingsen

  Trenger hjelp til valg av Fjellski

  Prøvde det samme jeg også, ble mer forvirret enn klok. Men så kom jeg over dette:
 14. Dingsen

  Snø og isforhold Hardangervidda 2017/2018

  Ikke all verdens med snø, fra 5 cm til en halv meter. Akkurat nok til at det går fint. Skare på toppen av løssnø. Tungt å gå uten om oppkjørte løyper. Så forresten ingen oppkjørte løyper
 15. Dingsen

  Snø og isforhold Hardangervidda 2017/2018

  Vurdere å dra opp dit i morgen. Noen som har vært der i det siste? Ser ikke ut til å være så mye snø (så på webkamera tidligere idag), men forhåpentligvis nok til en tur på lørdagen. Tenkte å gå til Vassdalseggi.
×