Dingsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ønsker å kjøpe en DD Travel Hammock. Ny eller brukt
 2. Røverkjøp og gode tilbud

  Dette må vel være et bra kjøp: https://www.xxl.no/helsport-nordmarka-2-tomannstelt/p/1133560_1_style Ikke det letteste teltet, men for prisen så synes jeg det ser bra ut for de som har lyst til å starte med friluftsliv. Løp og kjøp om du lurer på å kjøpe deg ditt første telt!
 3. Røverkjøp og gode tilbud

  50% på liggeunderlag. R-verdi på 7 https://brukas.no/exped-downmat-winterlite-lw.html
 4. Røverkjøp og gode tilbud

  Dette må vel være et røverkjøp, spesielt om du er nær 2 meter! http://www.helsport.no/trollheimen-x-trem-long-outlet Forøvrig en sovepose jeg kan anbefale. Har samme selv, bare kortere. Har hatt noen netter hvor jeg har våknet med ned iset telt uten å ha merket noe til kulden.
 5. Røverkjøp og gode tilbud

  For de som ikke får linken over til å fungere... Her er enda en link; https://speider-sport.no/turutstyr/soving/telt/hilleberg-keron-4-gt.html
 6. Røverkjøp og gode tilbud

  Kanskje ikke et røverkjøp sånn sett, men billig er det Svalbard anyone? http://www.spitsbergentravel.no/start/reisetilbud/svalbardsommer/
 7. Hengekøye med avtagbart myggnett

  Takk. Fant det!
 8. Hengekøye med avtagbart myggnett

  Dette kunne jeg også tenkt meg å lage. Derfor hadde det vært fint med info om hvor du kjøpte materiale og hva det kostet. Fortell oss om hvordan det var å ligge i den. Og om det er noe du ville ha gjort anderledes.