Gå til innhold
 • Bli medlem

Davy Crockett

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg vurderer å kjøpe meg men lavvo nå til vår/sommer/høst bruk. Dvs til koseturer med kano på fine godværsdager. Jeg har ikke så mye greie på lavvoer, men har vel sett for meg at det skal være mulighet til å fyre bål i den, og at det ikke er så viktig med bunnduk. Vekt er i og for seg ikke så viktig, da det blir hovedsaklig kanoturer jeg skal bruke den på, uten altfor mye bæring. Jeg har sett at xxl selgen en lavvo de kaller Helsport Dividal, som de har hatt på "tilbud" i hele vinter, både på nettet og i butikken. [Hidden Content] Noen som vet hvordan denne lav
 2. Jeg har også Vidda skibukse. På den første jeg kjøpte røyk både knapp og glidelås i skrittet. Men var nok ikke buksa det var noe feil med da, men heller han som hadde på buksa som var for feit.(meg selv) Den var så billig på XXL nett at jeg ikke gadd å bry meg med å prøve den. Så jeg kjøpte meg en ny i en størrelse større som jeg er veldig fornøyd med. Og det er kanskje mitt eneste lille ankepunkt i forhold til Stormberg. Jeg bruker alltid Medium hos Bergans/Norrøna og ja, egentlig alle klesmerker. Men hos Stormberg må jeg ha Large. Men det er jo forsåvidt ikke noe problem når
 3. Hvordan mener du at dette er ett eksempel på at naturvern og dyrevern er forskjellige saker? Det ER jo faktisk mange som mener at vi bør verne naturen, fordi den er pen å se på ikke sant? Poenget er nemlig at det faller ned på estetikk! Vi liker dyr. Og vi liker natur.
 4. Jøss! Det var da ett merklig innlegg. En kan jo like gjerne spørre hva som er hensikten med naturvern? Hva er poenget med å opprette nasjonalparker? For noen har vel dyr en verdi i seg selv, akkurat som natur og naturopplevelser har en verdi. Og så lenge vi ikke ødelegger vårt eget eksistensgrunnlag, så er det vel strengt tatt bare tull å bevare uberørt natur, hindre veibygging, og hyttebygging etc i naturområder.
 5. I og med at politiet fikk ett anonymt tips om saken, så er det jo også nærliggende å tro at den som tipset "visste" hva som hadde skjedd... I det hele tatt er det veldig lite som taler til mannens forsvar så vidt jeg ser det. Jeg tror han gjør klokt i å ikke forfølge denne saken videre med leserbrev e.l.
 6. Nå er det jo nevnt noen merker ovenfor her. Kan jo også legge til Citroen C-crosser og peugeot 4007 som er like outlanderen(men koster 100000 mer...) Jeg hadde de samme kriteriene som du har nevnt da jeg skulle kjøpe meg bil for ett års tid siden. Jeg endte opp med en Outlander og er godt fornøyd med den. En skal selvfølgelig være klar over at det er en SUV, og ikke en Jeep, men til mitt bruk fungerer den bra. Firhjulstrekk, og litt høyere enn en personbil. Ellers finnes det jo også en peugeot partner, som jo er en ren kassebil, med firhjulstrekk, som også er litt høyere enn vanlig p
 7. Samme her. Jeg har spist meg gjennom helse serien for å prøve ut. Og denne er en klar favoritt. De aller fleste andre er ganske smakløse. Dvs. det smaker noe. Men det er hovedsaklig krydder. Det kunne like gjerne vært havrgryn med kryddersmak.
 8. Norrona will open our first Outlet Store at the new Norwegian Outlet center in Vestby, 35 min from Oslo. In the the airy 230 sqm meters shop with more than 9 meters under the roof you will be able to find our outgoing Norrøna products at discounted prices as well as samples and even special one of a kind products for sale from June 2nd this year. [Hidden Content] Altså ikke før 2 juni, men det blir sikkert noen flotte tilbud den dagen. Så de som bor i nærheten, kan planlegge nå, og begynne å spare opp penger.
 9. Nei, det var ikke båtsportkartet, det var turkartet. Men siden dems er litt "rotete" de har ingen kart liggende i webshopen, utover det som står i selve satmap-reklamen. Fikk forøvrig en veldig pen pris der for å kjøpe alt samlet, dvs. satmap+kart+sykkelholder+strømpakke til 4000 blank. Men du kan jo kanskje sende dem en mail med spørsmål om pris på enkeltkart?
 10. Davy Crockett

  Ullgenser

  Dere som bor på Sunnmøre har jo (kanskje?) relativt kort vei til Langevåg og Devolds fabrikkutsalg. Der får du nansengenseren (den klassiske grå med høy hals) til en relativt billig penge. Samme med Devolds thermojakcet som er en litt tynnere ullgenser. Jeg har kjøpt begge der, og man får de til ca 40-50% avslag i fullpris for feilvare. Begge mine er feilvare, men jeg har hatt de i to år og fortsatt ikke funnet noe feil... Greit nok, Devold er relativt dyrt i utgangspunktet, men jeg syns de har bra produkter, og jeg pleier alltid å stikke innom der en tur på vei til Ålesund.
 11. Sportsdeal pleier å ha Bergans anorakker til 399 (139 i tillegg for pelskrave), men de er utsolgt akkurat nå. De har hatt dette tilbudet de to siste årene, så de får sikkert inn flere jakker etterhvert. [Hidden Content] Varierer litt hva de har inne av farger, men jeg har kjøpt både en rød og en grønn. De fungerer til det meste av friluftsliv, om man bare skal være borte noen dager, og ikke blir overrasket av ekstremvær.
 12. Jeg har akkurat kjøpt meg Satmap her: [Hidden Content] Hvis du ser litt ned på siden står det at de har kartet Sør Norge øst til 600 kroner. MEN. Jeg er usikker på om dette forutsetter kjøp av ny SatMap, eller om kartet også kan kjøpes "løst", og om de har andre kart.... Ellers er det vel turistforeningen som er billigst av det jeg har sett, med 900 kroner kartet (for medlemmer av turistforeningen.....) Ellers ligger vel prisene på jamnt 979-999 de fleste steder.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.