Gå til innhold
 • Bli medlem

Backfire

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. kk.. Noen som har noen erfaringer med f.eks. disse: [Hidden Content] ?? Evnt. disse: [Hidden Content] ??
 2. Har funni ut at det er på tide å bytte ut de 6 år gammle fjellskoa mine, da de begynner å bli både trange og slitte. "Problemet" er at jeg har litt breie føtter, så jeg lurer på om noen har noen fjellsko som er litt breie forran å anbefale?
 3. Har handla der selv et par ganger, og ikke hatt noen problemer. Kniven jeg kjøpte der var ihvertfall ekte.
 4. Ipoden! Alltid med på tur. Kunne ikke tenkt meg å dra uten.
 5. Skriver under på anbefalingene av Exped Downmat. Er ihvertfall strålandes fornøyd med mitt DLX 9, til tross for at jeg måtte reklamere på det første jeg hadde, da jeg våkna opp med flatt liggeunderlag. Fikk nytt jeg, da av typen med innebygd pumpe. Komforten er ihvertfall helt fantastisk.
 6. 25 prosent av på alle sekker hos sportsnett denne hælja: Helgetilbud: 25% avslag på alle sekker! Du finner utvalget her: Arc'teryx AC2 Superlett Skisekker Dagstursekker Fottur - trekking Storsekker Alpinisten Klatresekker Reisesekker Drikkesekker Rumpetasker Barnesekker og -meiser Husk å skrive inn HELGETILBUD i kommentarfeltet i bestillingen for å være berettiget til rabatt. Vi trekker da fra den rabatten du har krav på. Rabatten blir trukket fra manuelt før vi ekspederer din ordre. Bestiller du med kort, så husk at vi kun trekk
 7. Takkar! Tipper jeg kommer til å gå for Akka Shape R/S 3 gitt, når jeg bare får blitt ferdig med sommerjobbinga
 8. Ser ingen grunn til å starte en ny tråd om dette, så tar det her.. Jeg skal i løpet av sommeren investere i mitt første telt, og sitter for tida og vurderer Akka Shape R/S 3. Noen som har noe positivt/negativt å si om dette, eventuelt noen andre telt i ca samme prisklasse å anbefale?
 9. Har selv den størte versjonen, men nå er jeg den som pakker mye også da.. Det går fint å komprimere den, og alltid kjekt med litt ekstra plass! Ps: Sportsnett har disse baggene til halv pris, bare så det er nevnt!
 10. Arcteryx Alpha er ihvertfall en knallgod jakke, og er selv veldig fornøyud med min. Men, den er jo svindyr, og man får like gode jakker billigere vil jeg tro.
 11. Jeg hadde tenkt å bytte ut den dagstursekken jeg har nå med en litt større en, og i den forbindelse har jeg sett litt rundt etter slike sekker, og sitter nå å vurderer om jeg skal kjøpe: The North Face Prophet 45L: [Hidden Content] Osprey Atmos 50: [Hidden Content] eller: Mountain Hardwear Dihedral Noen som har noen erfaring med noen av disse sekkene, eventuelt noen andre sekker å anbefale?
 12. Takkar! Har sendt mail nå, så får jeg se om det kommer noe svar.
 13. Hele pumpa er ødelagt. Prøvde å skru den fra hverandre, men å bruke tang for å hode fast stanga i pumpa var ikke så lurt. Det er ergopump det er snakk om.
 14. Prøvd med rep.sett ja.. Har hørt med samtlige sportsbutikker i Sogndal, men heller ikke de hadde fått svar på mail fra primus...
 15. Okey, jeg sitter her med en ødelagt punpe til omnifuel, og den er rett og slett ikke mulig å reparere.. Jeg sliter veldig med å finne butiker som selger løse pumper, og ikke får jeg svar på mailen jeg sendte til Primus heller. Noen som har noe forslag på hvor jeg kan få tak i ny pumpe?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.