Jump to content

Fiskern

Aktiv medlem
 • Posts

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Fiskern last won the day on May 6 2014

Fiskern had the most liked content!

Reputation

38 Neutral

About Fiskern

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei alle fjellvandrere med fiskestang som har prøvd lykken i fjellvannene rundt Stavtjørn og Ørsdalen. Finnes noen som har oversikt over vann med fisk og ev hvilken art? Det er lenge siden jeg har vandret i disse områdene nå og mange år siden fiskestangen ble prøvd i flere av vannene der inne. Noen som har prøvd og som kan gi tips og anbefalinger?
 2. Nei, jeg vet ikke hvem som eier stølen. En fin teltplass er oppe på haugen/neset som peker østover inn i Langavatnet (øst for Motlandsstølen).
 3. Som de andre tilbakemelderne sier var det kjekke trakter å se bilder fra. Her har jeg gått mye. Fisket har jeg også. Langavatnet - litt lenger inn langs elva fra Byrkjedalsstølen - huser fortsatt fin fisk. Selv om antallet har gått opp og størrelsen ned de siste årene. Håper du tar med kamera og fiskestang neste tur. Ser gjerne på bilder fra de traktene, selv om jeg trolig har gjort en runde eller to selv før vårbettet skal prøves ved isgang.
 4. Var innom en av disse store sportsbutikkene i dag. Ikke for at jeg trives der, men mer for å slite ut litt tid, slippe å legge ungene og kanskje finne ei ny skallbukse. Kom over den nevnte buksa fra Berghaus. Noen som har testet denne og kan gi en vurdering? http://no.berghaus.com/mens-antelao-3-layer-gore-texR-pro-mountaineering-trousers-420980/ Mvh bukseløs
 5. Jeg har et slik Olympus Tough TG3 og er godt fornøyd med det. Det tåler vann i hvertfall, jeg har tatt bilder av fisk på 2-3 meters dyp. Virker robust og tåler en støyt.
 6. Jeg reiser også bort for å få slike som du presenterer på bildet, men det hender man lurer kilosfisken i områdene rundt her også. Grunnetjørna f.esk. (vannet nedstrøms Heinshølen) huser fin bekkerøye. Mye smått selvsagt, men har fått en del fin fisk der (0,8-1 kg). Har fått fangstrapport derfra med gode fangster og fin størrelse fra årets sommer (har ikke fått muligheten til å ta turen selv). Fantastisk ørret på bildet. Nå stikker jeg ut for å ta en slik selv
 7. Ser ikke fiskestanga i utstyrslisten, men fisker du noe når du rusler i disse områdene? Evt. får du noe og hvordan er kvaliteten?
 8. Akkurat hatt ei natt i Lyngsheia. Testet noen vann som skulle huse ørret. Det gjorde de, i hopetall - desverre. Men ei fantastisk flott natt; vindstille, ikke insekter, fullmåne og ro. Anbefaler Lyngsheia, mellom Årdal og Songesand.
 9. Blåfjell og Skjækerfjella. Fantastisk "villmark" og flott fisk i mange vann. Kan angripe fra feks Snåsa, men også fra Ogndalen. Kan tipse om gode vann, men det blir på PM
 10. GIkk tur/retur fra Vinddalen, opp Fårelia, via Sletteskaret, forbi Fossjuvet, Korvabu, Skitdalane og til Fidjadalen i går. Flott vær og føre. Mye vann i elvene pga god snøsmelting. Godt med snø i enkelte områder. Går man Fossjuvet nå tror jeg det er godt gjennomførbart. Noe fuktig i bunnen, ved vannet oppe i juvet, pga fossen, men med sola på full guffe tørker man greit opp etter eksponering for vannstøv
 11. Hm. Tror jeg skal teste en slik selv. Støynivået fra brenneren gjør i dag at jeg ikke bruker omnifuelen. Til nå har det vært en av de dårligste investeringer på utstyrssiden mtp dette.
 12. Ja, jeg tror du har rett mtp slitestyrke på sålen. Jeg bruker mine mye og har samme oppfatning. Men det er en utrolig god sko på foten min og jeg har gjennom årene ikke funnet bedre sko til mine bein. For min del veier det opp i forhold til slitestyrke på sålen. Min erfaring er at sålen slites veldig raskt like under tærne/helt fremme, men det skyldes nok hvordan jeg går. De øvrige delene på skoen synes jeg holder veldig godt mtp slitasje. Jeg behandler/pleier sjelden/aldri skoen særlig. Men, det har jo ikke mye å si for sålen som jo var ankepunktet her. Er det noen brukere av Skarven som også har et annet skopar (annet merke) som kan sammenlignes med Skarven mtp passform? Tag gjerne imot tips.
 13. Jeg har i vår tatt i bruk mitt fjerde par av Crispi Skarven. Har ikke noe å utsette på skoen til nå. Brukt på tørt og vått fjell. Atter en gang fornøyd bruker av Skarven.
 14. Mange fine folk på lista di, men kan jeg velge meg bestefar som MIN villmarkshelt? Han levde for og med naturen og endte sine dager der med skia på beina og fingrene i rosinesken.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy