Gå til innhold
 • Bli medlem

langeeulv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om langeeulv

 • Bursdag 11. april 1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Det aller meste som har med jakt,fiske og friluftsliv å gjøre,og gamle Land rovere.
 • Sted
  Gjøvik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. langeeulv

  langeeulv

 2. Fint skrevet,kjenner meg godt igjen.Min fjerde hund er nå 10 år(fortsatt frisk og rask),men vet jo at tiden kan komme når som helst.Vet ikke om det blir noen femte hund.Syntes det blir bare tyngre å tyngre å miste en av mine kjæreste venner,og beste turkamerat.
 3. Har denne selv,er veldig fornød.Har brukt denne i -26 uten å fryse
 4. langeeulv

  Femunden fiske

  Har vært en del turer nordover i marka,mitt intrykk er at man skjelden møter folk her ,men fisket er nok generelt dårligere .Området rundt Muggsjøen kan til tider by på godt fiske,styggsjø området er jo virkelig flott villmark med relativt lite folk,men fisket her er etter min erfaring så som så,stort sett abbor og gjedde.Du må nok gjennomgående regne med mest hvit fisk i disse områdene,men det er etter min mening minst like bra til mat.Uansett :God tur og skitt fiske. Mvh:Ulf-Tore
 5. Huldreheimen (Gausdal vestfjell)Er vel sånn fiskemessig på høyde med de fleste fjellområder i sør norge.Har vandret i dette området en tur eller to i året de siste 30 åra,har alldrig vært fiskelaus.Men hvis man mener man skal leve av fisk på turen,sliter man nok litt.Turen kan starte/avslutte:Espedalen,Beitostølen,Liumseter,Revsjøen,Spåtind,etnedal,svarthamar og Sikkilsdalen og sikkert en god del flere steder,felles for de fleste er at de lar seg komme til med buss fra Oslo(til noen av stedene må man riktignok bytte buss 1-2 ganger.Uansett valg av område:GOD TUR
 6. Hva med Huldre heimen(Gausdal vestfjell)Dette er et fjellområde øst for Jotunheimen,her er alt fra store vidstrakte skogs områder og snille høgfjell,bra fiske er det også.Tror også det går greit med bussforbindelse til Oslo uansett hvor man starter eller avslutter turen rundt denne nasjonalparken.Vi snakker her om 2-3 timer fa Oslo. Mvh:Ulf-Tore
 7. Har god erfaring med bade sko,av den typen man kjøper for en billig penge i syden.Mine veierca 200 g.Passer også utmerket som padlesko
 8. Skaget 1686 moh burde gå på en dagstur,ellers er det en åpen hytte v storeskag.Høyeste toppen i området,så den gir fenomenal utsikt i alle retninger.
 9. Fikk sydd på stormmatter på mitt Helsport Børgefjell,sendte det inn til Helsport og fikk gjort det der.Kostet 7-800kr.Mattene går 25cm ut.Tror egentlig alldrig jeg har brukt for de.Men det er jo en ekstra sikkerhet hvis det skulle bli ekstra kraftig uvær.
 10. langeeulv

  TELT.

  Den lokale Sport1,kjenner folka der.
 11. langeeulv

  TELT.

  Vanskelig å si.Vet ikke om noen av de store kjedene som har disse på tilbud eller lavpris.Har observert en storselger på Finn som selger disse 10-15% rimeligere,men det tror jeg man får hvor som helst.Eller gjøre som meg,å gå i de lokale foretningene å prute.Fikk mitt Keron3 for 4700.
 12. langeeulv

  TELT.

  Takker for svar og erfaringer ang Hilleberg telt.Valget falt på Hilleberg Keron3,liker at det er fortelt i begge ender,fikk desuten en meget fordelaktig pris.Hadde håpet å få det før helgen,men det lot seg desverre ikke gjøre,da butikken ikke hadde dette på lager.Må nok slite med tapet teltstang på Helsport teltet denne helgen,skal heldigvis ikke veldig høyt til fjells.Den som venter på no godt,venter ikke forgjeves sies det.
 13. langeeulv

  TELT.

  God ide! Tror alikevel jeg går for nytt telt,da dette teltet er litt i minste laget som vntertelt.Kan jo fortsette å bruke det i sommerhalvåret.DAC stenger fåes kjøpt igjennom alle fabrikanter som benytter disse stengene,dermed også i sportsforetninger som fører de aktuelle merkene(foreksempel:Hilleberg)
 14. langeeulv

  TELT.

  Har ikke vært noe problem å få nye stenger kostnadsfritt(selv om teltet er en utgått modell),sånn sett ingenting å si på sevicen til Helsport.Men det hjelper lite at stengene er gratis,når man ikke kan stole på at de holder.Om stengene på de nye modellene til Helsport er av en bedre kvalitet er ikke jeg i stand til å utale meg om,da jeg ikke har prøvd disse.
 15. langeeulv

  TELT.

  Har allid med sporstape og strips,fikk jo fikset det midlertidig.Men det er ikke så veldig morsomt å ligge hele natten å håpe på at det ikke blåser opp.Teltet er riktig nok noen år gamelt,men den stanga som knakk sist var 6 mnd gammel.Så nå blir detytt telt isteden for ny stang.Tror jeg går for Hilleberg Namatj eller Keron.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.