Gå til innhold

ChristofferS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. ChristofferS

  Ti fine dager alene på Finnmarksvidda

  Etter å ha lest denne skildringen booka jeg flybilletter for meg og tre kompiser og reiste til Stabbursnes i sommer Gikk litt nærmere elva en det ser ut som du gjorde, men kjenner igjen mye på bildene dine! - Flott hjemmeside har du også! God tur neste gang!
 2. ChristofferS

  Førstehjelpsutstyr

  På fjellet vil gram negative staver være hovedårsaken til nedre urinveisinfeksjoner (hygiene), og blant disse finner vi E.Coli som i 40% av tilfellene er resistente mot penicillin (om det er PENICILLIN du mener, som i første generasjons penicillin ) Kilde: Legemiddelhandboka.no: "Aktuelle midler for empirisk behandling er særlig trimetoprim, mecillinam/pivmecillinam og nitrofurantoin. For aminopenicilliner (amoksicillin, pivampicillin) er nå nær 40% av norske E.coli fra urin resistente (NORM), resten intermediært følsomme. " Ha en fin tur! Kan jo i alle fall ta dette opp med legen!
 3. ChristofferS

  Førstehjelpsutstyr

  - pencillin (samboer med hyppig urinveisinfeksjon) La penicillinen ligge hjemme, og ta med trimetoprim event trimetoprim-sulfametoksazol Panicillin biter "aldri" på UVI! Gram negative staver trenger hardere skyts
 4. ChristofferS

  Førstehjelpsutstyr

  VOLTAREN!!! That shit keep you going! - En selvfølgelighet på ALLE lengre "ekspedisjoner". Reseptbelagt, men det vil legen skrive ut, om du spør om det!
 5. Har lyst å gå til anskaffelse av en havkajakk, og tenker dette kan være en fin tid å gjøre dette på, mtp salg og slikt! MEN! Jeg er så veldig lang i beina (195cm totalt) og har opplavd at turer har blitt ubehagelige som få tidligere! Er det noen som har noen tips til type kajakk og modeller? Er student, så pris does matter! På forhånd takk!
 6. ChristofferS

  Norge på langs 2010.

  Hvor lang tid har dere estimert å bruke på denne flotte turen? sånn ca da
 7. ChristofferS

  Guttetur til Finnmark-Stabbursdalen. Trenger TIPS!!

  høres bra ut. blir det aktuellt, så sender jeg melding:)
 8. ChristofferS

  Guttetur til Finnmark-Stabbursdalen. Trenger TIPS!!

  Supre forslag! Har ca 10 dager på oss, så det er eneste hindring, men tror dette skal holde greit jeg! Keep the advises comming! Planlegginga er halve morroa med tur synes jeg!
 9. ChristofferS

  Røverkjøp og gode tilbud

  Men nå har de insett at vi har "called their bluff" og inrømt at prisen var "bare" kr.4129
 10. ChristofferS

  Primushjelpetråd

  Knall!! Dette blir jo et veldig mye rimeligere alternativ en en ny gassbrenner til 1500kr
 11. ChristofferS

  Primushjelpetråd

  Har et Trangia storsett, og tenkte å kjøpe en trangia gassbrenner og putt oppunder denne! Erstatte rødspriten med gass altså! Noen erfaringer, er dette brukbart? Vil det være bedre å kjøpe en "ordentlig" brenner i stedet for dette? Blir nok mest brukt om sommeren og høst!
 12. ChristofferS

  Røverkjøp og gode tilbud

  Den får jeg sjekke ut . .. Har du/noen noe erfaring med å bestille fra Tamarack??? Trygt/bra service etc???
 13. ChristofferS

  Røverkjøp og gode tilbud

  Tror du dette gjelder for handel på nettet også? Bor i utlandet!! Skal ha meg en Norønna Para Ranger- noen som vet hvor man kan få tak i noe slikt til nedsatt pris???
 14. ChristofferS

  Guttetur til Finnmark-Stabbursdalen. Trenger TIPS!!

  Høres bra ut! Fin tur??
 15. ChristofferS

  Balaclava/ Maske/ Finnlandshette

  Ser det finnes MANGE produkter der ute, men er det noen som kan litt om bruk/når disse vil være bedre en de andre osv... Eventuellt er det noen som vet om noen produkter som "shines out"?? Tenkte jeg skulle kjøpe med Devolds Balaclava, er det noen som har denne eller har noen advarsler mot denne hetta?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.