Jump to content

ChristofferS

Aktiv medlem
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

About ChristofferS

ChristofferS's Achievements

 1. Etter å ha lest denne skildringen booka jeg flybilletter for meg og tre kompiser og reiste til Stabbursnes i sommer Gikk litt nærmere elva en det ser ut som du gjorde, men kjenner igjen mye på bildene dine! - Flott hjemmeside har du også! God tur neste gang!
 2. På fjellet vil gram negative staver være hovedårsaken til nedre urinveisinfeksjoner (hygiene), og blant disse finner vi E.Coli som i 40% av tilfellene er resistente mot penicillin (om det er PENICILLIN du mener, som i første generasjons penicillin ) Kilde: Legemiddelhandboka.no: "Aktuelle midler for empirisk behandling er særlig trimetoprim, mecillinam/pivmecillinam og nitrofurantoin. For aminopenicilliner (amoksicillin, pivampicillin) er nå nær 40% av norske E.coli fra urin resistente (NORM), resten intermediært følsomme. " Ha en fin tur! Kan jo i alle fall ta dette opp med legen!
 3. - pencillin (samboer med hyppig urinveisinfeksjon) La penicillinen ligge hjemme, og ta med trimetoprim event trimetoprim-sulfametoksazol Panicillin biter "aldri" på UVI! Gram negative staver trenger hardere skyts
 4. VOLTAREN!!! That shit keep you going! - En selvfølgelighet på ALLE lengre "ekspedisjoner". Reseptbelagt, men det vil legen skrive ut, om du spør om det!
 5. Har lyst å gå til anskaffelse av en havkajakk, og tenker dette kan være en fin tid å gjøre dette på, mtp salg og slikt! MEN! Jeg er så veldig lang i beina (195cm totalt) og har opplavd at turer har blitt ubehagelige som få tidligere! Er det noen som har noen tips til type kajakk og modeller? Er student, så pris does matter! På forhånd takk!
 6. Hvor lang tid har dere estimert å bruke på denne flotte turen? sånn ca da
 7. høres bra ut. blir det aktuellt, så sender jeg melding:)
 8. Supre forslag! Har ca 10 dager på oss, så det er eneste hindring, men tror dette skal holde greit jeg! Keep the advises comming! Planlegginga er halve morroa med tur synes jeg!
 9. Men nå har de insett at vi har "called their bluff" og inrømt at prisen var "bare" kr.4129
 10. Knall!! Dette blir jo et veldig mye rimeligere alternativ en en ny gassbrenner til 1500kr
 11. Har et Trangia storsett, og tenkte å kjøpe en trangia gassbrenner og putt oppunder denne! Erstatte rødspriten med gass altså! Noen erfaringer, er dette brukbart? Vil det være bedre å kjøpe en "ordentlig" brenner i stedet for dette? Blir nok mest brukt om sommeren og høst!
 12. Den får jeg sjekke ut . .. Har du/noen noe erfaring med å bestille fra Tamarack??? Trygt/bra service etc???
 13. Tror du dette gjelder for handel på nettet også? Bor i utlandet!! Skal ha meg en Norønna Para Ranger- noen som vet hvor man kan få tak i noe slikt til nedsatt pris???
 14. Ser det finnes MANGE produkter der ute, men er det noen som kan litt om bruk/når disse vil være bedre en de andre osv... Eventuellt er det noen som vet om noen produkter som "shines out"?? Tenkte jeg skulle kjøpe med Devolds Balaclava, er det noen som har denne eller har noen advarsler mot denne hetta?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy